• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Olmuyor hakkını kaybetti 😆
Hadi yaa tuh keske kadroya girmeseydi bence dha karli olurdu mehmet sefin yaninda calismak
Ama dusununki mehmet sef gbi bir adam ona is teklif etti bu gercegi degistirmez teklifin addaaa olmasi 😂 kiz yetenekli riza baba

Pazartesi günü dedi Mehmet Şef
Ben ana kadroya giremezsen demiştim dedi, şimdi girdin dedi :sus:
Aaa atlamisim demekki ya sizde de oluyor mu blmiyorum biz okdr zor jzliyoruzki tv 8 i yayin frekansiyla ilgli genel bir sknti oldgu yaziyor internettem arastirdim cunku baska hicbir kanalda yasamiyoruz bunu . Donuyor tutukluluk yapiyor filan adam gbi izleyemiyoruzki bazen sinirlenip degistiriyoruz.

Aaa atlamisim demekki ya sizde de oluyor mu blmiyorum biz okdr zor jzliyoruzki tv 8 i yayin frekansiyla ilgli genel bir sknti oldgu yaziyor internettem arastirdim cunku baska hicbir kanalda yasamiyoruz bunu . Donuyor tutukluluk yapiyor filan adam gbi izleyemiyoruzki bazen sinirlenip degistiriyoruz.
Bende sıkıntı yok digiturk bağlı o etkiler mi ki

Yok, bizde olmuyor. 🤔

Tam rabianin son girdim kadroya son cikmayi isterim dedgi yerden izlemistim o aksam oncesini is akdi feshini izledim smdi 😊 yorumlar efsane gene youtube da tabi bilerek kotu yemek yapsaydi keske filan demisler mehmet sefle calissaydi diye . Hakknda hayirlisi ne diyelm

Back