• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Bak helee sen 😡 adinin yazildigi gun kafasna dank eder
Mehmet şef dedi zaten en çok kimi seviyorsun dedi sergeni dedi oda tunahanda sergeni çok seviyordu ama şimdi nerede diye laf sokmuştu 😆

Pazartesi günü dedi Mehmet Şef
Ben ana kadroya giremezsen demiştim dedi, şimdi girdin dedi :sus:
Aaa atlamisim demekki ya sizde de oluyor mu blmiyorum biz okdr zor jzliyoruzki tv 8 i yayin frekansiyla ilgli genel bir sknti oldgu yaziyor internettem arastirdim cunku baska hicbir kanalda yasamiyoruz bunu . Donuyor tutukluluk yapiyor filan adam gbi izleyemiyoruzki bazen sinirlenip degistiriyoruz.

Aaa atlamisim demekki ya sizde de oluyor mu blmiyorum biz okdr zor jzliyoruzki tv 8 i yayin frekansiyla ilgli genel bir sknti oldgu yaziyor internettem arastirdim cunku baska hicbir kanalda yasamiyoruz bunu . Donuyor tutukluluk yapiyor filan adam gbi izleyemiyoruzki bazen sinirlenip degistiriyoruz.
Bende sıkıntı yok digiturk bağlı o etkiler mi ki

Yok, bizde olmuyor. 🤔

Tam rabianin son girdim kadroya son cikmayi isterim dedgi yerden izlemistim o aksam oncesini is akdi feshini izledim smdi 😊 yorumlar efsane gene youtube da tabi bilerek kotu yemek yapsaydi keske filan demisler mehmet sefle calissaydi diye . Hakknda hayirlisi ne diyelm

Back