Anladım ama takılayım dedimDeğişmş yazdığım, ben kim eleniyor yazmıştım
Tunahan19 yaşında bir çocuk. adını unuttum
youtube dan izle mutlaka ay dur bakıcam adına masterchef logolu önlüğe m beden mi bu demiş
Ayy cok geriden geldimm ya 10 sayfa kdr geride kalmisim
He tunahan, geçen gün migrosta foti atmış19 yaşında bir çocuk. adını unuttum
youtube dan izle mutlaka ay dur bakıcam adına masterchef logolu önlüğe m beden mi bu demiş
19 yaşında bir çocuk. adını unuttum
Kimmis kimmissDeğişmş yazdığım, ben kim eleniyor yazmıştım
Bu çocuk yemek yapamıyordu ama programa renk katıyorduHe tunahan, geçen gün migrosta foti atmış
Yarın akşamı bekleKimmis kimmiss
Evet bak bu aksam da oldu gene ufaktan sknti sefler de mert i yahut sergen i daginik calismasindan uyaran arkadaslarni hakli buldularSergen'i severdim ama şu son haftalarda artık sevmiyorum hatta çok kızıyorum. Aşırı kavgacı olmaya başladı, üstelik haksız olduğu konularda. Kaba saba tavırlar
Asan de asan3 oydu, neden 2ye indi.
Biri Emre de diğerini Eren mi desem Hasan mı desem ne desem
Dur bi bakayim kime verdigiminde farkinda degilimkime verdin ki?
burcu uyuzuna mı yoksa
Oh may gaaadYarın akşamı bekle
Dur bi bakayim kime verdigiminde farkinda degilim
Rabia ve safanur
Evet Allahtan özür diledi de içim rahatladı. Üzülmüştüm Mert'e. Geçen günde Eren le sorun yaşadı, bide istediğimi yaparım diyor ya iyice sinirleniyorumEvet bak bu aksam da oldu gene ufaktan sknti sefler de mert i yahut sergen i daginik calismasindan uyaran arkadaslarni hakli buldular
Rabia da bu hafta geldi ama beğenmedim yaaDur bi bakayim kime verdigiminde farkinda degilim
Rabia ve safanur
Evet evet bende bi tik sogudum sizin gbi . Sen kimsin dedi mert hakli da yani .Evet Allahtan özür diledi de içim rahatladı. Üzülmüştüm Mert'e. Geçen günde Eren le sorun yaşadı, bide istediğimi yaparım diyor ya iyice sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?