• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Evet Allahtan özür diledi de içim rahatladı. Üzülmüştüm Mert'e. Geçen günde Eren le sorun yaşadı, bide istediğimi yaparım diyor ya iyice sinirleniyorum
Sergen çok gerginlik yaratıyor yaa 😒

Evet evet bende bi tik sogudum sizin gbi . Sen kimsin dedi mert hakli da yani .
Hep öyle yaa mesela bana şey çok koydu hani Tunahan ile çok yakınlardi elenince hiç uzulmedi ayrıca ateşe öyle bir sarıldı ki gıcık oldum o zamandan beri

Aslinda bireyselde ve yaraticilik olmayan bilindik yemeklerde diyeyim cok iyiydi . Ama takim calismasi baska birsey tabi . Mehmet sef ona is teklif etti mesela basarili gordu cunku onu
Teklifi ana kadroya giremese idi. Ana kadroya girdiği için iş işi uçtu gitti, attaaa :KK53:

Hep öyle yaa mesela bana şey çok koydu hani Tunahan ile çok yakınlardi elenince hiç uzulmedi ayrıca ateşe öyle bir sarıldı ki gıcık oldum o zamandan beri
Ona dikkat etmemisim canm ama son zamanlrda biraz can skar oldu cidden umarim duzeltir kendni yoksa kendi kaybeder boyle

Aslinda bireyselde ve yaraticilik olmayan bilindik yemeklerde diyeyim cok iyiydi . Ama takim calismasi baska birsey tabi . Mehmet sef ona is teklif etti mesela basarili gordu cunku onu
Belki ilk haftanın verdiği heyecandır

Milhan yemek yapamıyor ya şans eseri kalıyor seviyorum cucugu ama yemek konusunda iyi degil
Bu sene çok izleyemiyorum, yorgunluktan sızıyorum tv karşısında genelde. Çocuk bir keresinde çok sevdiğim bir Ali Kınık şarkısını söylemişti, ondan da seviyorum keratayı 🤪

Bu sene çok izleyemiyorum, yorgunluktan sızıyorum tv karşısında genelde. Çocuk bir keresinde çok sevdiğim bir Ali Kınık şarkısını söylemişti, ondan da seviyorum keratayı 🤪
Enerjisi çok iyi bende seviyorum onu sadece yemek yapamayınca üzülüyorum

Back