- 14 Temmuz 2011
- 2.915
- 10.010
- 408
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle . Finali görür onlarMavi de eren Sergen emre hasan çok iyi hele eren çok iyi
İnşallah görsünlerKesinlikle . Finali görür onlar
Hem komik birşey gibi anlatıyor. Hem de biri gülünce zoruna gidiyor . DengesizBu burcu keşke konuşmasa
Aynen yaa yetenekli ama gıcıkHem komik birşey gibi anlatıyor. Hem de biri gülünce zoruna gidiyor . Dengesiz
Ben de aynı düşünüyorum. Mehmet Şef önceden neden iş teklifi yapmıştı anlayamadım.Rabia'nın beceriksizliği konusunda hem fikirmiyiz?
Evet yaa hemde o profiterol konusunda başlarken kendinden çok çok emindi ben evde yaptim çok daha iyidiRabia'nın beceriksizliği konusunda hem fikirmiyiz?
Ben de aynı düşünüyorum. Mehmet Şef önceden neden iş teklifi yapmıştı anlayamadım.
Kesinlikle. Mehmet şef restaurantta çalışma sözü vermişti baktı bu kızda iş yok sonradan pişman oldu kendisi. Ana kadroya geçmezsen çalışmaya başla dediği için seçtiler bence. Yani bilinçli yapıldı diye düşünüyorum. Yetenekli olduğu için değil.Rabia'nın beceriksizliği konusunda hem fikirmiyiz?
Benimde aklıma geldi. İşe almamak için mi kadroya alındı acaba dedim.Mehmet şef ağzından kaçırdı sonra pişman oldu ama iş işten geçti. Ana kadroya geçince teklifi iptal oluyormuş gelmesin diye de ana kadroya çektiler:)
Ayy olur mu olurŞimdi en iyi tabağı Rabia yapmasın
astrojurnal nice mutlu yıllara
Aynen yaaKırmızı eti nerdeyse çiğ yiyorlar, tavuk iyi pişmesi lazım, içi kırmızı olursa yemeyiz diyorlar