Çok boş bi insan, burcu dan Baska da kımse sevmiyor yarısma da da
bende aynı şek,ilde hoş insan diye okudum.bi durMesajını çok hoş bir çocuk diye okudum
Tövbe dedim
oğlan okula başladı 1. sınıfa dört beş gündür izleyemiyorum.bugün akşam bi sıkıntı olmazsa çay çekirdek eşiliğinde devam
Ahhaa 1.sınıf annesi olmak kolay deıloğlan okula başladı 1. sınıfa dört beş gündür izleyemiyorum.bugün akşam bi sıkıntı olmazsa çay çekirdek eşiliğinde devam
Kimse hoş bulamıyorbende aynı şek,ilde hoş insan diye okudum.bi durdum
Artık aynısını dilara için de düşünüyorum çok saygısız bi kızKimse hoş bulamıyor
Maskesi düştüArtık aynısını dilara için de düşünüyorum çok saygısız bi kız
Kazanan takımda oldugu ıcın hep tanıyamamısız, Hamza bıle sevımlı gelıyor, adam en basından beri gıcık ve ıtıcydıMaskesi düştü
Ben geçen hafta Tahsin'in takıma geçince diğer takım için bir şeyler söyledi.Tavrına şaşırmıştım.Orada garip gelmişti.Kazanan takımda oldugu ıcın hep tanıyamamısız, Hamza bıle sevımlı gelıyor, adam en basından beri gıcık ve ıtıcydı
Karsısındakını ezmeye claısıyor gıbı hep.. Ben seye sinir oldum azıze karsısında cevap veremeyince Fatma ablayı ozledım demesine.. SaygısızBen geçen hafta Tahsin'in takıma geçince diğer takım için bir şeyler söyledi.Tavrına şaşırmıştım.Orada garip gelmişti.
2 takımda da ufak yardımları olduHülya avşar kırmızı takımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?