Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Somer şef de bilmiyor adana da konur
Egeliler mi dedi İzmirliler mi dedi, sakın görmesin salça koyduğunuzu dedi, domates sosu başka salça başka dedi. Egede konulmuyor Doğuda konuluyor demek ki, hiç yemedim ama seveni çok, demek ki güzel tadı

Egeliler mi dedi İzmirliler mi dedi, sakın görmesin salça koyduğunuzu dedi, domates sosu başka salça başka dedi. Egede konulmuyor Doğuda konuluyor demek ki, hiç yemedim ama seveni çok, demek ki güzel tadı
Evet ben de konmaz diye biliyorum ben de Ege’de yemiştim. Görüntü olarak mavininki daha yakındı ama görünüş olarak kırmızınınki daha hoş duruyordu sanki.

Doğuda yapılıyor mu bılmıyorum ama adanada salcalı eksili yapılıyor

Önceden de Esra, Tanya elenmesine rağmen gitmişti gittikleri yere
Acun medya biz bitti demeden bitmez mi diyor yoksa
Ayy bilemiyorum hele geçen gördüğüm haberden sonra somer şefin yaptığı baklava 35dilim girip 42dilim çıkıyor fırından
Not:sayıları yanlış hatırlıyor olabilrim

Ayy bilemiyorum hele geçen gördüğüm haberden sonra somer şefin yaptığı baklava 35dilim girip 42dilim çıkıyor fırından
Not:sayıları yanlış hatırlıyor olabilrim
Ben de gördüm çalkalanıyor program kurgu mu diye. Ama yarışmacının yaptığı baklava olsa neyse. Master class öğretiliyordu, yapan Somer Şef. Normal yemek tarifi verirken de bazı programda yemeği ocağa attıktan sonra önceden pişmiş hali var pişme süresi uzun diye önceden yapılan yemek gösterilebiliyor, öyle de olabilir, fırına atıp önceden yapılıp şerbetlenmesi gösterilmesi için önceki baklava zamandan kazanmak için gösterilebilir. Veya baklava fırında yanabilir veya güzel olmamıştır tekrar yapılmıştır olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…