- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
Aynen yapabılır yazık kadına nasıl yuklenıyorlar, sankı bı tek azize yüzünden kaybettiler..dilara ne gıcıkmış.
azize balkona dönüp, ben bunlara dalarım deyince şok.
yapar valla, onda o enerjiyi hissediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yapabılır yazık kadına nasıl yuklenıyorlar, sankı bı tek azize yüzünden kaybettiler..dilara ne gıcıkmış.
azize balkona dönüp, ben bunlara dalarım deyince şok.
yapar valla, onda o enerjiyi hissediyorum.
İnşallahh bu hafta giderGeçen hafta Emre kaptanken lafı dinlenmeyince ben kaptanım demişti. Safanur da potadaki kaptan demişti. Şimdi kendisi de kaptan ve potada
Çok boş bi insan, burcu dan Baska da kımse sevmiyor yarısma da daAy bu Hamza fobim ne olacak benim yine dik dik konuşmaya başladı .Kimseden özür dilemem falan
Mesajını çok hoş bir çocuk diye okudumÇok boş bi insan, burcu dan Baska da kımse sevmiyor yarısma da da
Ya Azizeye ne demeli , bilmiyorsan sus ,kafa karıştırıyor başka bisiy yapmıyor mavi takımı tutup kırmızıya yine uyuz oldum akşam akşamÇok boş bi insan, burcu dan Baska da kımse sevmiyor yarısma da da
Yalnız değilsinMesajını çok hoş bir çocuk diye okudum
Tövbe dedim
İyi Hamza sevmeyen birini daha buldumAy bu Hamza fobim ne olacak benim yine dik dik konuşmaya başladı .Kimseden özür dilemem falan
Anası vardır tipi zaten şamarlık anası da döve döve seviyordur küçükken başka türlü çekilmezSeveni var mı
Azize'yi baştan beri sevemedimYok valla Hamza fobimin yerini Azize fobisi alacak ne çok konuşuyor safanur sakin kaldi hayret deli deliyi görünce sopasını saklarmis
Evlat olsa sevilmez sevimsiz şeyAnası vardır tipi zaten şamarlık anası da döve döve seviyordur küçükken başka türlü çekilmez
Eldivenle belki ehuhehehEvlat olsa sevilmez sevimsiz şey
Birebir aynı düşünüyorumBurcu da aşırı kibirli ve gıcık onu da araya sokuşturayım içimde kalmasın
Yedeklerde merve var onu alsalar keşke çok hoşuma gidiyor
Tövbe tövbe aynenMesajını çok hoş bir çocuk diye okudum
Tövbe dedim
Ayy yok İnstgramda bile döşüyorum Hamza ve burcuya tövbeYa Azizeye ne demeli , bilmiyorsan sus ,kafa karıştırıyor başka bisiy yapmıyor mavi takımı tutup kırmızıya yine uyuz oldum akşam akşam
Yalnız değilsin
Sergen de bu ıkı gundur hosuma gitmiyor, gıcık gıcık konusuyor