Bence de önceden yaptıgıdır, cunku serbet falan da veriliyorBen de gördüm çalkalanıyor program kurgu mu diye. Ama yarışmacının yaptığı baklava olsa neyse. Master class öğretiliyordu, yapan Somer Şef. Normal yemek tarifi verirken de bazı programda yemeği ocağa attıktan sonra önceden pişmiş hali var pişme süresi uzun diye önceden yapılan yemek gösterilebiliyor, öyle de olabilir, fırına atıp önceden yapılıp şerbetlenmesi gösterilmesi için önceki baklava zamandan kazanmak için gösterilebilir. Veya baklava fırında yanabilir veya güzel olmamıştır tekrar yapılmıştır olabilir.
Aynen muhtemelen öyle olmuştur zaten yarışmacı yapsa sıkıntı büyükBen de gördüm çalkalanıyor program kurgu mu diye. Ama yarışmacının yaptığı baklava olsa neyse. Master class öğretiliyordu, yapan Somer Şef. Normal yemek tarifi verirken de bazı programda yemeği ocağa attıktan sonra önceden pişmiş hali var pişme süresi uzun diye önceden yapılan yemek gösterilebiliyor, öyle de olabilir, fırına atıp önceden yapılıp şerbetlenmesi gösterilmesi için önceki baklava zamandan kazanmak için gösterilebilir. Veya baklava fırında yanabilir veya güzel olmamıştır tekrar yapılmıştır olabilir.
Ya yazık sesi çıkmıyor diye bik bik ötüyor Dilara. Ayy yazık ya gitsin diğerlerine desin bu kadar diyebiliyor mu.Ohh emre yine dokunulmaz . Gıcık kapıyorum oradakilerin Emre'ye olan tavrına .
Potaya gittiği için Emreye patladıDilara ne kdar çirkef imiş
Hayır yani adam yazacak tabi kaldı ki senin yemeğin tadılmamis bile hatandan ötürü , gelip beni mi yazsin adam kimi yazsın .Ya yazık sesi çıkmıyor diye bik bik ötüyor Dilara. Ayy yazık ya gitsin diğerlerine desin bu kadar diyebiliyor mu.
Bunlar burayı okuyor mudur kiokusalar keşke
Sinir oldum ve Emre niye susuyo yaaa susmasın şunlaraPotaya gittiği için Emreye patladı
Gözleri konuşuyor ama, O konuşurkenSinir oldum ve Emre niye susuyo yaaa susmasın şunlara
Valla yazık ya herkes üstüne gittikçe oda iyice kendi kutusuna çekiliyor. Sonra sen bu adamdan nası takım oyununda performans bekleyebilirsin kiHayır yani adam yazacak tabi kaldı ki senin yemeğin tadılmamis bile hatandan ötürü , gelip beni mi yazsin adam kimi yazsın .
Kesinlikle kuzum çok igretiler gerçekten . İnşallah Emre performansını artırdıkca artırsınValla yazık ya herkes üstüne gittikçe oda iyice kendi kutusuna çekiliyor. Sonra sen bu adamdan nası takım oyununda performans bekleyebilirsin ki
Hayır kız bildiğin tehdit etti neye dayanarak bulaşan sensin,durduk yere laf sokan sensin ama cırcır tehdit et oh ne alâ dünyaGözleri konuşuyor ama, O konuşurken
Burcu Boşnak mantısının mı eğitimini aldım, iyi bilirim dedi, her yemeği de ben iyi biliyorum diyor
Kesinlikle buna nasıl müsaade ediliyor hayret yaHafta içinde Somer şef , Sergen i uyardi ,dalga geçme minvalinde ,dün akşam Dilara bildiğin tehdit etti ama hiç ses çıkartmadılar.Şunu Emre yapsa büyük olay olurdu eminim .Harbi takıntılı bir insanmış Dilara.Hamza da onun yalakası
Kesinlikle buna nasıl müsaade ediliyor hayret ya
Kız İnstgram yıkılıyor bununlaKesinlikle buna nasıl müsaade ediliyor hayret ya
Wallahı benım de gidip dilarayla burcunun saçlarını çekesim geliyor, olmuyorEkranın içine daliveresim geliyor bazen izlemiyim diyorum oda olmuyor
Wallahı benım de gidip dilarayla burcunun saçlarını çekesim geliyor, olmuyor
Ben Hıc bakmadım onunkine, denk gelmedi, emreyi takibe aldım, güzel yemekler yapmıs paylasmıs, bıcogu bilmem kımın mutfagı dıye acmıs, bı tane yemek yok sayfalarındaBurcunun instaya baktım şimdi çok değişmiş ama şeytanlık ifade aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?