- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
Meşhur cümlesi, en iyi bildiğim şeylerden biri..Burcu Boşnak mantısının mı eğitimini aldım, iyi bilirim dedi, her yemeği de ben iyi biliyorum diyor
Ay o dilaradaki sinir neydi saç baş yolasım geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meşhur cümlesi, en iyi bildiğim şeylerden biri..Burcu Boşnak mantısının mı eğitimini aldım, iyi bilirim dedi, her yemeği de ben iyi biliyorum diyor
Kabak çiçeği dolması benım memleketimin favorilerindendır, rengi oyle olmaz mavinin kabak cıcegı daha guzel duruyorduBu aksam kırmızının tabakları daha iyi duruyor sanki. Ama lezzeti de bilemiyoruz
Ayy evet mavininki çok güzel duruyor bende bayılırımKabak çiçeği dolması benım memleketimin favorilerindendır, rengi oyle olmaz mavinin kabak cıcegı daha guzel duruyordu
Bunlar bilmiyor yaa kırmızıya verdıler.. Annemin yaptıgınıa benziyordu mavınınkıAyy evet mavininki çok güzel duruyor bende bayılırım
Somer Şef kabak çiçeği dolmasına salça konulmaz demişti ama Onlar yaparkenKabak çiçeği dolması benım memleketimin favorilerindendır, rengi oyle olmaz mavinin kabak cıcegı daha guzel duruyordu
Somer şef de bilmiyor adana da konurSomer Şef kabak çiçeği dolmasına salça konulmaz demişti ama Onlar yaparken
Burcu da biraz ukalalık var zatenBurcu Boşnak mantısının mı eğitimini aldım, iyi bilirim dedi, her yemeği de ben iyi biliyorum diyor
Egeliler mi dedi İzmirliler mi dedi, sakın görmesin salça koyduğunuzu dedi, domates sosu başka salça başka dedi. Egede konulmuyor Doğuda konuluyor demek ki, hiç yemedim ama seveni çok, demek ki güzel tadıSomer şef de bilmiyor adana da konur
Evet ben de konmaz diye biliyorum ben de Ege’de yemiştim. Görüntü olarak mavininki daha yakındı ama görünüş olarak kırmızınınki daha hoş duruyordu sanki.Egeliler mi dedi İzmirliler mi dedi, sakın görmesin salça koyduğunuzu dedi, domates sosu başka salça başka dedi. Egede konulmuyor Doğuda konuluyor demek ki, hiç yemedim ama seveni çok, demek ki güzel tadı
Doğuda yapılıyor mu bılmıyorum ama adanada salcalı eksili yapılıyorEgeliler mi dedi İzmirliler mi dedi, sakın görmesin salça koyduğunuzu dedi, domates sosu başka salça başka dedi. Egede konulmuyor Doğuda konuluyor demek ki, hiç yemedim ama seveni çok, demek ki güzel tadı
Önceden de Esra, Tanya elenmesine rağmen gitmişti gittikleri yere
Ayy bilemiyorum hele geçen gördüğüm haberden sonra somer şefin yaptığı baklava 35dilim girip 42dilim çıkıyor fırındanÖnceden de Esra, Tanya elenmesine rağmen gitmişti gittikleri yere
Acun medya biz bitti demeden bitmez mi diyor yoksa
Bence de bilmiyorlar bizde öyle yaparız Ohh miss gibi olur hemdeBunlar bilmiyor yaa kırmızıya verdıler.. Annemin yaptıgınıa benziyordu mavınınkı
Sen de yakınsın bızım memleketeBence de bilmiyorlar bizde öyle yaparız Ohh miss gibi olur hemde
Ben de gördüm çalkalanıyor program kurgu mu diye. Ama yarışmacının yaptığı baklava olsa neyse. Master class öğretiliyordu, yapan Somer Şef. Normal yemek tarifi verirken de bazı programda yemeği ocağa attıktan sonra önceden pişmiş hali var pişme süresi uzun diye önceden yapılan yemek gösterilebiliyor, öyle de olabilir, fırına atıp önceden yapılıp şerbetlenmesi gösterilmesi için önceki baklava zamandan kazanmak için gösterilebilir. Veya baklava fırında yanabilir veya güzel olmamıştır tekrar yapılmıştır olabilir.Ayy bilemiyorum hele geçen gördüğüm haberden sonra somer şefin yaptığı baklava 35dilim girip 42dilim çıkıyor fırından
Not:sayıları yanlış hatırlıyor olabilrim