- 9 Şubat 2010
- 18.022
- 40.391
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eda diye gördüm ben ifşa sayfalarindaHanımlar kim gidecek, var mı aldığınız duyum? Ben suna diyorum ama reklamlarda yapılmayacak hata falan diyordu. Öyle olunca acaba eda mı demeden de edemiyorum. Ben ortada kaldım.
İkisine de kıl oluyor demek ki, kim giderse kâr ama hakettiler. Gamze ana kadroya katılırken dedikodusunu yapıyorlardı. Ben unutmadım o ânı gamze gördüyse asla unutmaz.Gamzenin roportaj verirken asiri gulmesi peki
Çok sinsiydi, baştan çok uyuz oluyordum ona, ama çabalarını da görünce üzülüyor insanEda diye gördüm ben ifşa sayfalarinda
Edayi ben de sevmiyordum ama sergen bi şarlamisti o an kalbimi kazandi atom karinca.Çok sinsiydi, baştan çok uyuz oluyordum ona, ama çabalarını da görünce üzülüyor insan
Ben bilmişim ama faydası yok, çok tereddütteydimKahretsin hiç bir ifşa sayfası bilemedi
Ama yakışmış beğendimBir güzellik gelmişDemiştim azize botoks yaptırmış diye
Gençleşmiş resmen, yapan işinin ehliymişAma yakışmış beğendimBir güzellik gelmiş
Aynı fikirdeyimGençleşmiş resmen, yapan işinin ehliymiş
Künfe deme banaaaaaağğğKizlaaarrr masterchef dostlarim , yol arkadaslarimmm napiyosunuz bakalm neler dusunuyorsunuz ? Favoriniz kim
Kunefe istiyor mu suan caniniz mesela
Bu aksam da Barbocuum Sergen in canina okuduBarbaros resmen tuzağa düştü, geldiği gibi potada. Sergen gelenin canını okuyor
Sergen dokunulmazlık alamazsa kesin potada, hiç kaçarı yokBu aksam da Barbocuum Sergen in canina okudu