Insallah ama hata etti ayaz , hasan ya da tahsini koymaliydi barbonun karsisina . En azndan iyi yapanlar . Sergen yapamazsm potaya atarsiniz dedi ama atilacak olan 2.kisinin ne sucu varSergen dokunulmazlık alamazsa kesin potada, hiç kaçarı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah ama hata etti ayaz , hasan ya da tahsini koymaliydi barbonun karsisina . En azndan iyi yapanlar . Sergen yapamazsm potaya atarsiniz dedi ama atilacak olan 2.kisinin ne sucu varSergen dokunulmazlık alamazsa kesin potada, hiç kaçarı yok
Hadi yaaa uyuyakallmisimm izlemem lazim olay olmustur . Kimler gitti potauya pekiAldı vallahi ama böyle kurtulamaz, yarınki potaya atarlar kaybederlerse.
Son reklamda ben de yattım, gamze dışında potaya kim gitti görmedimHadi yaaa uyuyakallmisimm izlemem lazim olay olmustur . Kimler gitti potauya peki
Dilara gitti çok iyi olduSon reklamda ben de yattım, gamze dışında potaya kim gitti görmedim
ben pek üzülmedim ama ondan önce gitmesi gerekenler vardı benceGitti gamzeciğim. Ben beğeniyordum bu kadını
Sırada barış ve eda olmasını temenni ediyorumben pek üzülmedim ama ondan önce gitmesi gerekenler vardı bence
Gamzeye cok bayilmasam da ondan once gitmesi gereken en az 5 kisi var.Gitti gamzeciğim. Ben beğeniyordum bu kadını
Evet, sırası gelmemişti daha. Birinci çıkma ihtimali tabi ki yoktu ama bu da onun için erkendi.Gamzeye cok bayilmasam da ondan once gitmesi gereken en az 5 kisi var.
Edadan bir cacık olmaz, her kes tepki vermeye başladı. Tahsin isyan etti, başkaları da edecek yavaş yavaş.Eda her kaybettiği tabakta bahane arıyor
Tv başındayım her akşam ama burada ses olmayınca ben de yazmıyorum.Masterchef 'çiler nerelerdesiniz?
Şoka girdi adamlar. Marketteki ürünleri bile garipsiyorlar. Herkes yerine alıştı bunlar sonradan düştü, tabaklar artık çok üst düzey, onlar böyle tabakları son ikide bile yapmadılar belki, şu an çıta çok yüksek, herkes taşıyamayacak. Hemşoma çok yazık oldu, üzüldüm. Eda ya da barış gideydi ya onun yerine.Birincileri geldi. Çok ta iddialı başlamadılar sanki. Uğur elendi bile ilk haftadan.
Sanmam, alican olmaz. Spekülasyondur o.bu hafta Alican elenecekmiş çok üzgünüm
oysa ki çok iyi bir çıkış yakalamıştı
inş doğru çıkmaz
Cemre gelmeden önce Ondan daha mutluydum. Umduğum gibi çıkmadı ve çok agresifEdadan bir cacık olmaz, her kes tepki vermeye başladı. Tahsin isyan etti, başkaları da edecek yavaş yavaş.
Tv başındayım her akşam ama burada ses olmayınca ben de yazmıyorum.
Şoka girdi adamlar. Marketteki ürünleri bile garipsiyorlar. Herkes yerine alıştı bunlar sonradan düştü, tabaklar artık çok üst düzey, onlar böyle tabakları son ikide bile yapmadılar belki, şu an çıta çok yüksek, herkes taşıyamayacak. Hemşoma çok yazık oldu, üzüldüm. Eda ya da barış gideydi ya onun yerine.
Sanmam, alican olmaz. Spekülasyondur o.