Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Baktimm gamze okadar dogru konusmus kii
Bir de sergen biseyler yiyerek mi konusmus orda napmis bi tuhaflik var sefler gormuyor mu

Son reklamda ben de yattım, gamze dışında potaya kim gitti görmedim
Dilara gitti çok iyi oldu
dilara sergen tahsinden nefret ettim
özellikle sergenden
kerem çok güzel ağzının payını kibarca verdi
birde akşam dikkatinizi çektiyse
ilk barbo sergen düellosunda barbo kazanınca sergene el uzattı sergen sıkmak bile istemedi suratına bakmadan elini uzatmak için uzattı 2. kere yenmesi de ona iyi kapak oldu
şefler görmüyor mu sergeni diyecem ama belli işlerine geliyor

Eda her kaybettiği tabakta bahane arıyor🤦🏻‍♀️
Edadan bir cacık olmaz, her kes tepki vermeye başladı. Tahsin isyan etti, başkaları da edecek yavaş yavaş.

Masterchef 'çiler nerelerdesiniz? :skandal: :skandal:
Tv başındayım her akşam ama burada ses olmayınca ben de yazmıyorum.
Birincileri geldi. Çok ta iddialı başlamadılar sanki. Uğur elendi bile ilk haftadan. 🤦🏻‍♀️
Şoka girdi adamlar. Marketteki ürünleri bile garipsiyorlar. Herkes yerine alıştı bunlar sonradan düştü, tabaklar artık çok üst düzey, onlar böyle tabakları son ikide bile yapmadılar belki, şu an çıta çok yüksek, herkes taşıyamayacak. Hemşoma çok yazık oldu, üzüldüm. Eda ya da barış gideydi ya onun yerine.
bu hafta Alican elenecekmiş çok üzgünüm
oysa ki çok iyi bir çıkış yakalamıştı :KK43:
inş doğru çıkmaz
Sanmam, alican olmaz. Spekülasyondur o.

Edadan bir cacık olmaz, her kes tepki vermeye başladı. Tahsin isyan etti, başkaları da edecek yavaş yavaş.

Tv başındayım her akşam ama burada ses olmayınca ben de yazmıyorum.

Şoka girdi adamlar. Marketteki ürünleri bile garipsiyorlar. Herkes yerine alıştı bunlar sonradan düştü, tabaklar artık çok üst düzey, onlar böyle tabakları son ikide bile yapmadılar belki, şu an çıta çok yüksek, herkes taşıyamayacak. Hemşoma çok yazık oldu, üzüldüm. Eda ya da barış gideydi ya onun yerine.

Sanmam, alican olmaz. Spekülasyondur o.
Cemre gelmeden önce Ondan daha mutluydum. Umduğum gibi çıkmadı ve çok agresif :olamaz:
Eren hemşom oradaki en rahat, sakin yarışmacı herhalde, hiç kendini kasmıyor🤭
Metin de efendi bir duruşu var
Uğur'un evlenmesine sosyal medyada çok tepki gösterdiler, Tanya'nın tabağı daha az kızarmıştı deprem söylemleri yüzünden özellikle elediler yazanlar çoğunluktaydı. O da gurur yaptı geldiğim hafta elendim diye. Daha önce de başka sezonda da önce yazdığı twetler nedeniyle yarışmadan diskalifiye olan yarışmacı vardı, alakası var mı bilmem🤔

X