- 18 Ekim 2017
- 6.073
- 37.647
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay amin ya yeter artıkKizlar izliyo musunuz? Baris elenir insallah amin.
Kizlar izliyo musunuz? Baris elenir insallah amin.
Bu saygısızlıkla çoktan gitmesi lazımdıAy amin ya yeter artık
Bana mumbar gelse asla ellemem diyip boş tabak gotururumAzize aşağıda olsa 3. Dokunulmazlığı alırdı kesin mumbar var.
Ayyyy çok lezzetli bir şey yaaaa, eltim de görümcelerim de çok güzel yapar. Ben harcını hazırlamayı ve işkembe dikmeyi hiç denemedim ama bağırsak doldurabiliyorumBana mumbar gelse asla ellemem diyip boş tabak gotururum
Ay yok mis gibi bonfile pirzola varken bagirsagi midesi beyni eksik kalsin. Bu oyunda tahsinciyim ben. gorur gormez eldivene atladi ahhahahaahaAyyyy çok lezzetli bir şey yaaaa, eltim de görümcelerim de çok güzel yapar. Ben harcını hazırlamayı ve işkembe dikmeyi hiç denemedim ama bağırsak doldurabiliyorum
Bence o son pota gecesinde söylenecek, azmettirici bildiğin. Yüzü bile kızarmadı yaaaaaAzize limonu koydurdu birşey olmaz koy dedi, azmettirici olduğundan Ona da iki çift laf etmelerini isterdim şeflerin.
Tahsin kinlenir ama rahat birakmaz azizeyiBence o son pota gecesinde söylenecek, azmettirici bildiğin. Yüzü bile kızarmadı yaaaaa
Bırakmamalı da benceTahsin kinlenir ama rahat birakmaz azizeyi
Tahsin, Azize 'yi de ele vermedi O söyledi diye. Ayaz da belki Azize' yi duydu, Tahsin limon koydu diye etkilendi de koydu belki de. Tahsin potaya gitmedi ama Ayaz'ın potaya gitme sebebi belki Azize. Yemeği tadılmış olsa en iyi yemek Onundu. Dokunulmazlığı O alırdı. Daha önce yaptığını, bildiğini, sık sık yediğini söylemişti.Bence o son pota gecesinde söylenecek, azmettirici bildiğin. Yüzü bile kızarmadı yaaaaa
Bu sene Şefler çok övüyor Azize'yi.Bırakmamalı da bence
Uyuz oluyorum barışa, ama dün akşam yatılı misafirim vardı, izleyemedim. Yarın evdeyim. Cuma ve cumartesiyi izleyeceğim.Kizlaar barişin igrenç makaronlarini gordunuz mu tam bir baris haterıyım
Çok stresli, panikle yaptı tarifini Eda. Eli ayağına dolandı. Hep tatlıcı olarak iddialıydı ama tatlıda bu kadar zorlandı ve elendi. Geçen gece Tahsin o kadar içten dua etmişti ki inşallah elenir diye, aklıma o geldi, nasıl bir içten etmiş diyeİki tane balı eksik tabak varken alicanın elenmesi ne kadar mantıklı?
Kim gidecek peki şimdi, eda olsun giden
İşin saçma yani tahsine limonu kes koy bisey olmaz diyen azize. Durust olmaliydin dedi diye tahsin edaya bilendi. Edanin gitme vakti coktan gelmisti ama bu olaylar 2021 tayfanin üçkağıtçı ve sinsi oldugunu ortaya cikardi.Çok stresli, panikle yaptı tarifini Eda. Eli ayağına dolandı. Hep tatlıcı olarak iddialıydı ama tatlıda bu kadar zorlandı ve elendi. Geçen gece Tahsin o kadar içten dua etmişti ki inşallah elenir diye, aklıma o geldi, nasıl bir içten etmiş diye