- 31 Temmuz 2020
- 19.998
- 59.995
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son ödül oyununda ağlayarak kaçtı bi deYa asıl Sergenin abla Kıvanç ı seç hoşgeldin hediyesi olsun tatsın buraları deyip kendi potaya girmesi 4-0 yenilgiyle
Orda herkes yaşananı orda bırakmayı biliyor bir tek sergen böyle. Bir de işine gelene cevap veriyor işine gelmezse geçiştiriyor önüne bak işine bak falan diye. Kıvanca Barbarosa cevap veremedi çünkürıfat giderken sergene el uzatıp yerinden kalkma kibarlığını bile göstermedi
rıfat da adaletsizlik yaptı merte karşı ama yine de iyi bir insan
neyse hasan geldi bakalım sergencim artık rahat rahat borunu öttüremezsin egon sönüyor gün geçtikçe
Çok şımarmış, hadsiz edepsiz bir adam olmuş, eşim 'g.tü kalkmış bunun' dedi en son, çok sinir oluyor sergeneOrda herkes yaşananı orda bırakmayı biliyor bir tek sergen böyle. Bir de işine gelene cevap veriyor işine gelmezse geçiştiriyor önüne bak işine bak falan diye. Kıvanca Barbarosa cevap veremedi çünkü
Ben de aynı şeyi düşümdüm, gençleşmiş duruyorAzize botox ve dudak dolgusu yaptırmış galiba baya bi değişiklik var yüzünde
Eray odaklanamadı bu yıl ya çok yetenekli ama Sergeni hiç dikkate almıcaktı anladı aslında kurnaz olduğunu ama kanka demeye devam etti :/Gitti Eray
keşke dilara gideydi
Erayın gıcık gıcık konuşması vardı ama seviyordum yine de
çok ağladı üzüldüm
Erayın daha kalması lazımdı, ailecek üzüldükGitti Eray
keşke dilara gideydi
Erayın gıcık gıcık konuşması vardı ama seviyordum yine de
çok ağladı üzüldüm
Ama bu saatte açık pastane de yok soğuk baklava istedi canım, hiçbiri yapmadı. Kendim mi yapsam yarın, evde ceviz de yok offffHadi baklava yapıyorlar
Soğuk baklava favorimAma bu saatte açık pastane de yok soğuk baklava istedi canım, hiçbiri yapmadı. Kendim mi yapsam yarın, evde ceviz de yok offff
Mantıklı olur. Ekip çok mağdur oldu.bu hafta çağatay elenecekmiş sanırım
rahatsızlığından dolayı