• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Yarın konuma bekliyorum:70:

Barbaros resmen tuzağa düştü, geldiği gibi potada. Sergen gelenin canını okuyor
Eraya güvendi ya takımı onunla kurdu ah ah 😢

Bence erayı tahsin ve sergen yönetiyor korkaksın sizin sezondan kimseyi botaya ataman dediler sefa yı ve barborosu yazdırdılar
Onlar fena ya çok pis dedikodu yapıyolar bakla ıslanmıyor güvenilmez tipler bence
Birbirlerine de yapacakları günü bekliyorum ah 😂😂😂

Hepsi iyi olmasına rağmen bir şekilde takımın biri dibe batıyor. Diyemiyorsun ki takımı taşıyan adamlar şunlar, bunların olduğu takım kesin geçer. Orada takım kurarken aldım verdim oynuyorlar resmen bir hamlede kurulmuyor ki o takım, diyelim 'iyilerin hepsini topladı.

Yalnız bütün takım potadayken mertin gitmemiş olması komik bir durum oluşturdu, hatta somer şef de dedi ya, bütün takım burada ama bu defa sen yoksun diye 🤣

sergenden gıcık kaptım kendi sezonunda da çok sevmezdim ama bu kadar egolu ve saygısız değildi
şimdi sanki1.oymuş gibi herkrese davranması ve tayfası gıcık kaptırttı kendininden
kıvanç çok güzel ağzının payını verdi, ekmeğin üstüne de kaymağı da Barbaros onu önce son ikiye kalıp sonra potaya yollamakla yaptı
evet muhtemelen çıkacak potadan ama çok iyi oldu
inş birinciler gelince iyice havası söner
herkes şef olamaz şeflik sadece güzel yemek yapmak değildir adap edep mütevazilik de şarttır
sen köfteci sergen geldin köfteci sergen gidersin bu gidişle bu tavırla
Alicana ne kadar kötü davranıyor kötü konuşuyor evet daha açılmadı ama açılmayacağı anlamına gelemz yada senden çok kötü anlamına gelmez sonuçta kendi dönemin de 2. oldu
inş bir an evvel açılır Alican da ağzının payını verir köfteci sergenin

😃😃

Eklentiler

• Screenshot_20230816_173526.jpg
    Screenshot_20230816_173526.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar, tüyo bulan var mı, bugun kım kazanıyor, ınsallah kırmızı takım kazanır yıne ☺️🙏🏻
Benim takip ettiğim insta sitesi akşam 20:30 da veriyor
çoğunlukla tutuyor
inş kırmızı kazanır bende öyle istiyorum
azize iyice ağzının payını alsın sergenle beraber barboya bişi olmasın
alican zaten gitti potaya
inş alican ve sefa elenmez

Benim takip ettiğim insta sitesi akşam 20:30 da veriyor
çoğunlukla tutuyor
inş kırmızı kazanır bende öyle istiyorum
azize iyice ağzının payını alsın sergenle beraber barboya bişi olmasın
alican zaten gitti potaya
inş alican ve sefa elenmez