- 2 Aralık 2015
- 31.687
- 105.623
- 598
Ömürlük yaaarimee gönül eşimeeeKalbimin tek sahibineeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ömürlük yaaarimee gönül eşimeeeKalbimin tek sahibineeee
Yukarıda yazdım tahminimi.Birden fazla yetiştiremeyen, hata yapan olmuş olabilirSenin fikrin vardır deynom. Ne olmuş olabilir
CildiricamYukarıda yazdım tahminimi.Birden fazla yetiştiremeyen, hata yapan olmuş olabilir
Daha önce tapanlar tarifi rezil etmiştiYukarıda yazdım tahminimi.Birden fazla yetiştiremeyen, hata yapan olmuş olabilir
Ya durun tarif alıcım nevostanCemoos buraya gel
Banada öyle geldi. Belki iki kişi çift tadım yaptılar yada dediğin gibi hata yapıldıYukarıda yazdım tahminimi.Birden fazla yetiştiremeyen, hata yapan olmuş olabilir
Kiraz yaprağını bulsam bende yapacağım da daha ulaşamadımYa durun tarif alıcım nevostan
Ağaçtan toplasak olur mu kiKiraz yaprağını bulsam bende yapacağım da daha ulaşamadım
Ya durun tarif alıcım nevostan
Zaten ağaçtan toplamak gerekiyor başka türlüsü mümkün değilAğaçtan toplasak olur mu ki
Gıcık yaa uyuz oluyorumEray diyor ki benim dönemimde kimse yok, kim giderse gitsin diyor
Çok şımarmışlar. Cepleri iki para gördü bi havalara girdiler. Sergen Tahsin Eray falan. Hele şırdancı Mehmet hepten uçmuşEray diyor ki benim dönemimde kimse yok, kim giderse gitsin diyor
Ne bileyim ya özeldir yaprağı diye düşündümZaten ağaçtan toplamak gerekiyor başka türlüsü mümkün değil
Ağaç varsa tabii ki. Ağacı varken satın almak anormallik olur Gerçi kartlaşmış ta olabilir yaprak, bilemiyorumAğaçtan toplasak olur mu ki
Nevoş bilir Nevreste her vakit toplanan yaprak olur mu yoksa bir vakti var mı?Ne bileyim ya özeldir yaprağı diye düşündüm
Annemin bahçede var ben toplayayim o zaman valla istiyorsanız kargoyla yollarım
Bende hiç bakmadım belki karttır mevsimi de geçiyor ya.Ağaç varsa tabii ki. Ağacı varken satın almak anormallik olur Gerçi kartlaşmış ta olabilir yaprak, bilemiyorum