- 8 Haziran 2013
- 56.955
- 151.281
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salamura bile yaparsın kavanozaBende hiç bakmadım belki karttır mevsimi de geçiyor ya.
Ama olsun fikrim oldu bir daha ki sene taze taze toplarım
Mayıs ayında toplarız canımNevoş bilir Nevreste her vakit toplanan yaprak olur mu yoksa bir vakti var mı?
Denemenin çok isterimEvet bak özel yaprakmis Mayıs diyor nevos
Önümüzdeki sene inşallah toplarim
Öğrendiğimiz iyi oldu. Teşekkür ederizMayıs ayında toplarız canım
GerildimAltta acayip bir fon müziği çalıyor
Geçen gün Barbaros evlenmiş. Eray, Mert falan düğündeydi. Serhat nikah şahidiydi. Önceden evden çıkmak yasaktı. Acaba yasak mı kalktı, yoksa elendiler mi?Çok şımarmışlar. Cepleri iki para gördü bi havalara girdiler. Sergen Tahsin Eray falan. Hele şırdancı Mehmet hepten uçmuş
Rica ederim canımÖğrendiğimiz iyi oldu. Teşekkür ederiz
Ayy yaparım abla ya canının dediği gibi 1-2 kavanoz salamura bile yaparımDenemenin çok isterim
öyle bir abarttılar ki sanki biri ölmüş. Birinin bir yeri kesilmiş kopmuş gibiGerildim
Aynen bende öyle düşündüm, sanki birinin bir akrabası öldü herhalde dedimöyle bir abarttılar ki sanki biri ölmüş. Birinin bir yeri kesilmiş kopmuş gibi
1 gün cikiyorlarmis izinli günleri var hatta geçen gün Büşra da evlenme teklifi aldı ya sevgilisinin sahne aldığı yerde.Geçen gün Barbaros evlenmiş. Eray, Mert falan düğündeydi. Serhat nikah şahidiydi. Önceden evden çıkmak yasaktı. Acaba yasak mı kalktı, yoksa elendiler mi?
Yok yasak değil gidebiliyorlar. Covid döneminde çıkmıyorlardı.Geçen gün Barbaros evlenmiş. Eray, Mert falan düğündeydi. Serhat nikah şahidiydi. Önceden evden çıkmak yasaktı. Acaba yasak mı kalktı, yoksa elendiler mi?
Gerildim
Destekleyip üstüne kaya tuzu ve su ekliyoruz. Yıllarca kalıyor. Hatta istersek ipe takıp kurutuyoruz.Ayy yaparım abla ya canının dediği gibi 1-2 kavanoz salamura bile yaparım
Kasnak mi unutacak acabaBu kadar meraklandırmaya önemsiz bir şey çıkmasın
RezillikBu kadar meraklandırmaya önemsiz bir şey çıkmasın
1000 de 1 diyor kasnak kaç kez oldu ve hepsi ağlıyorKasnak mi unutacak acaba