Kırmızı takım kaptanı Barış’ı seçti tam Eda’Lık bir hareketEda'nın kaptan olacağını bari tutturdum. Gerçi tutmasa daha iyiydi ama
Takım geçemezse potaya yazan da çok olur
Somer Şefin yorumunu, arkadaşların tepkisini de izledin mi?Kırmızı takım kaptanı Barış’ı seçti tam Eda’Lık bir hareket
İzledimSomer Şefin yorumunu, arkadaşların tepkisini de izledin mi?
Kimse mavi takıma gitmek istemiyorİzledimonlarda şaşırdı
Herkes yuttu numaramı demiştir. Dünyadaki tek akıllının kendisi olduğunu zannedenlerdenSomer Şef kinaye ile Eda'ya vicdanlı diyor Barış'ı gelir gelmez kaptan yaptı diye. Eda da gerçek sanıyor
007 Kaan,(7 miydi numarası emin değilim) Gaye falan vardı şuan aklıma gelen, görüntü aklım da isimleri unuttum. numaralıydı yarışmacılarEda karşısına bu çocuğu karşısına kaptan yapınca aklıma bbg evleri geldi. Hatırlayan vardır. Yedeklerden gireni derik şutluyorlardıbu da ona benzedi
Yaa bu topigi gormemistim etiketlemeniz super olduZuzushh the YARGI Machine profil mesajlarında gördüm Masterchefi izliyormuşsunuz da favoriiniz var mı merak ettim
Beyaz ceketliler derken,ilk 4 mü? Onlar da gelecek mi, bu sezon baştan izlemedim bilmiyorum.Yaa bu topigi gormemistim etiketlemeniz super oldubeyaz ceketliler gelene kadar eray - sergen final ikilim. Digerleri gelince bakalim neler olacak.
İlk bolumde varlardi. İlerleyen zamanda yarismaya eklenecekler gibi anladim.Beyaz ceketliler derken,ilk 4 mü? Onlar da gelecek mi, bu sezon baştan izlemedim bilmiyorum.
Kendi sezonunda da oyleydi. Mental strateji uyguluyor rakibini delirtiyor. Yemekleri zaten guzel.Eray da bayağı tahrik ediyor karşı tarafı?
Benim favorim yok aslında çoğu çok dişli şu an öngörülemez geliyor banaYaa bu topigi gormemistim etiketlemeniz super oldubeyaz ceketliler gelene kadar eray - sergen final ikilim. Digerleri gelince bakalim neler olacak.
Nasıl dalga geçti edanın listesini görünce, dilarayı en sona yazmışEray da bayağı tahrik ediyor karşı tarafı?
Cevızı büsra almıs, az kalmıs dılaraya, onun ıcın bas bas bagırıyordu.. Her yemek te bır sorun varmıs gıbı davranıyor, kazanınca da kuzu kuzu oluyor, gıcık tipBen başını kaçırdım, cevizlere ne oldu. Zaten masalarında hazır olması gerekmiyor muydu malzemelerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?