• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Allah Star olduğu için daha ön planda olan isimlerin de olmasını isterdim ama buna da şükür 🤭
Rıfat sosunu yetiştiiremedim dedi, zamanı yetersiz buldu ama Allah Stara kaldıysa yetiştirmesi gerekli diye düşündüm.
Akşam Eray Eda ve Rıfat'ın tabağını hiç beğenmedi ama kılçık yüzünden tabağı lezzetli olmasına rağmen elendi🤦🏻‍♀️. Daha usta şef gibi talimatları, hareketleri gibi geldi Eray'ın. Önceki sezon daha farklıydı. Yarışmadan sonra şansları açılıyor, kendi işyerlerini falan açıyorlar. Onun da etkisi olabilir. 🤔
Ben erayı daha şımarık hatırlıyordum. Ya ben insan karıştırmaya başladım ya da eray olgunlaştı, bilemedim şimdi. Bence durumu iyi idare ediyor. Bu akşam izleyemeyeceğim üzüldüm.

Ben erayı daha şımarık hatırlıyordum. Ya ben insan karıştırmaya başladım ya da eray olgunlaştı, bilemedim şimdi. Bence durumu iyi idare ediyor. Bu akşam izleyemeyeceğim üzüldüm.
Olgunlaşmış bayağı. Değişmiş. En son nişanlıydı, evlenecek deniliyordu, baktım göremedim evlilik haberini.

Bu gece kim gidiyor kızlar? Sanki Güzide gidecek gibi. Sanki çok ta istekli değildi yemeğin başında. Gamze not falan alıyordu, O akışına bıraktı.🤔
Güzide gitti gerçekten. İddialı tipler belli zaten. Gamze çok iyi direniyor. Bu konuda Eğitimi yok ama hırs ve ilgisi çok yüksek. Yarışmanın sonunu göremez ama 2 3 hafta daha kesin orada bence

Güzide gitti gerçekten. İddialı tipler belli zaten. Gamze çok iyi direniyor. Bu konuda Eğitimi yok ama hırs ve ilgisi çok yüksek. Yarışmanın sonunu göremez ama 2 3 hafta daha kesin orada bence
Sevindimm güzidenin gitmesine, eda ve gamze de gıtse cabucak keske

Olgunlaşmış bayağı. Değişmiş. En son nişanlıydı, evlenecek deniliyordu, baktım göremedim evlilik haberini.

evet hepsi olgunlaşmış değişmiş geldi bana 🥰

Alinazik kebabı yaptılar. Çoğu üstünün etini kebap gibi yapmış. Bence Tanya, Esra ve Rıfat'ın tabakları daha iyi olmuş gibi🤔
Ben kavurmayla yaparım alinaziği, uğraşamam kebap falan, etin üzerinde parça parça durması bence daha cazip. Tanyayı değerlendirdi bile denemez, bence haksızlık oldu

Ay hayır ya, onun kaptanlığı hiç çekilmez. Gamze ana kadroya girdiğinde saçma sapan konuştu, fitne fesat bir mahluk
Şefler tabağını beğenmeden önce yanındaki seçilirse kırmızı takıma kaptan seçeceğini söyleyince beni seçme, maviye seç, ırgat gibi çalışayım, modumda değilim bu hafta diyordu. Şefler beğenince modu yerine geldi🤣

Back