Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen abi biliyodur belki
Unutuyolar abi, hepisi pek genç, heyecanlı, dikkatsizBu kadar geri zekalıyı bir araya toplamakta büyük yetenek. Somer dedi ki benim restoranda size gösterdiğim hünkar beğendinin aynısını yapın, yorum katmayın dedi. 18 tane salak neden kendi yorumunu kattı? Yok bu sene gerçekten izlenmez. Bir tanesi de benzemez mi?
40 kere söyleyince oluyorsa 40 söyleyelim ya var mısınız totemeHe biliyorum da içimden geçeni yazayım fatmaNur gidiyor.
Hımm bendensin ben de fiyatları görmeye çalışıyordum izlerkenSomer sefin restoranında çökertme kebabı 290 tlymiş, gitmek isterseniz
Baslangıcla ve ıcecekle en az 500 hesapHımm bendensin ben de fiyatları görmeye çalışıyordum izlerken
Ayaz basarken barış görüyo sonra yok ben tabağa bas dedim de vır vır vır suçu da ayaz'a atıyoBu Barış tam bir pislik çıktı Rıza baba! Bas bas dedi bağırdı sonra da niye bastın diye bağırdı. Tabağa bas demişmiş… öyle bir tabir mi var ya
Aynen öyle insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Ama zaten şefler de anladı bunu direkt Barıştan beklediler açıklamaAyaz basarken barış görüyo sonra yok ben tabağa bas dedim de vır vır vır suçu da ayaz'a atıyo
Gerçekten mi ne kadar ayıp şaka da olsa yaptığı yanlışKaan'ı şikayet edicem.
Bölümlerin birinde yukardan izlerken Ayaz'a "vampir köylü" demiş ya!
Bütün tatlılığı gitti gözümden Kaan'ın.
MasterChef iletisim yollarini bakicam yarın.
Ne demek memleketinden dolayi birini küçümsemek!
Sen de orda doğabilirdin! Biz de sana mı diyecektik pis köylü! diye....... Yazık
Kaan'ı şikayet edicem.
Bölümlerin birinde yukardan izlerken Ayaz'a "vampir köylü" demiş ya!
Bütün tatlılığı gitti gözümden Kaan'ın.
MasterChef iletisim yollarini bakicam yarın.
Ne demek memleketinden dolayi birini küçümsemek!
Sen de orda doğabilirdin! Biz de sana mı diyecektik pis köylü! diye....... Yazık
Bende melih'i duydum hayırlısıGözünüz aydın Fatmanur gitti