• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ben de şimdi izliyorum. Keşke bu balıklarla ilgili masterclass gibi birşey verilseydi birşeyler öğrenirdik 🥸 yaratıcı tabakların bana faydası olmuyor 😂
balik kesme master classi verdiler . bir kac baligida gosterdiler orada ama hepsi yoktu

Ben de şimdi izliyorum. Keşke bu balıklarla ilgili masterclass gibi birşey verilseydi birşeyler öğrenirdik 🥸 yaratıcı tabakların bana faydası olmuyor 😂
Bence de, dumduz 3 4 cesıt balık yıyoz sadece🤷‍♀️ hep aynı tip pişirme tekniği, o tekniği hepsine uyguluyorum😅

İkisi de çok efendi duruyor, ben de Büşra'yı begenıyorum
Sessiz duran kadınları seviyorum 😁
Önceki senelerde de Cemre'yi pek sevmistim, başlangıçta sessiz ve gizemliydi sonradan açılmıştı 👍🏻 Begendigim kızlar, deniz mahsulcü çıkıyor, Cemre de öyleydi, Büşra da öyle 🙂

Sessiz duran kadınları seviyorum 😁
Önceki senelerde de Cemre'yi pek sevmistim, başlangıçta sessiz ve gizemliydi sonradan açılmıştı 👍🏻 Begendigim kızlar, deniz mahsulcü çıkıyor, Cemre de öyleydi, Büşra da öyle 🙂
Büşra güler sabancının aşcısıymıs biliyo muydun☺️

Gına geldi bu kızdan kimse takıma da istemiyo🙄
Acun elinden tutsun da ufak bi yemek programi mi yaptırsın, müzik kliplerinde mi oynatsin yoksa survivor'a mı götürsün bilmem ama bi sey yapsın, Masterchef'ten cikarsinlar nooluur yaa

Acun elinden tutsun da ufak bi yemek programi mi yaptırsın, müzik kliplerinde mi oynatsin yoksa survivor'a mı götürsün bilmem ama bi sey yapsın, Masterchef'ten cikarsinlar nooluur yaa
Bol polemikli bir gündüz kuşağı yarışması koysun acun onu da sunucu yapsın 😅😅

Back