- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
Mecbur, vakit kısıtlı.Ocaktan alıp yemeği direkt buzdolabına koyuyorlar. Bozulmaz mı buzdolabı öyle ya
Dolabi geç de o yiyecekte bakteri ürer diye biliyorum yanlış degilsem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbur, vakit kısıtlı.Ocaktan alıp yemeği direkt buzdolabına koyuyorlar. Bozulmaz mı buzdolabı öyle ya
Evet pisler yaBunların yaptıgı hıcbısey normal gelmiyor, pisler ya
bende dün izleyemdim atike ve vural eleme adayı olmuş onu gördümMasterChef'çiler, nerdesiniz
Dün düello vardı da tam izleyemedim.
Ahtapot izlemeyi cok istedim ama ahtapotu secmediler.
Sohrab Hedef60kgolmak Ljubljanali Nevreste AzRASILAM
İzlemedim canım şimdi baktım burakcım kaybetmiş olsun yine övgüleri kapmışMasterChef'çiler, nerdesiniz
Ben de şimdi izliyorum. Keşke bu balıklarla ilgili masterclass gibi birşey verilseydi birşeyler öğrenirdik yaratıcı tabakların bana faydası olmuyorMasterChef'çiler, nerdesiniz
balik kesme master classi verdiler . bir kac baligida gosterdiler orada ama hepsi yoktuBen de şimdi izliyorum. Keşke bu balıklarla ilgili masterclass gibi birşey verilseydi birşeyler öğrenirdik yaratıcı tabakların bana faydası olmuyor
Bence de, dumduz 3 4 cesıt balık yıyoz sadece hep aynı tip pişirme tekniği, o tekniği hepsine uyguluyorumBen de şimdi izliyorum. Keşke bu balıklarla ilgili masterclass gibi birşey verilseydi birşeyler öğrenirdik yaratıcı tabakların bana faydası olmuyor
İkisi de çok efendi duruyor, ben de Büşra'yı begenıyorumBenim favorim Ayaz ya. Hem efendi hem yetenekli hem de o saçma sapan gruplaşmalara dahil olmuyor. Görkem de iyi
Sessiz duran kadınları seviyorumİkisi de çok efendi duruyor, ben de Büşra'yı begenıyorum
Büşra güler sabancının aşcısıymıs biliyo muydunSessiz duran kadınları seviyorum
Önceki senelerde de Cemre'yi pek sevmistim, başlangıçta sessiz ve gizemliydi sonradan açılmıştı Begendigim kızlar, deniz mahsulcü çıkıyor, Cemre de öyleydi, Büşra da öyle
Biliyodum :)Büşra güler sabancının aşcısıymıs biliyo muydun
Gına geldi bu kızdan kimse takıma da istemiyoFatmanurun ağzına bi tane furmak isteyenler
Acun elinden tutsun da ufak bi yemek programi mi yaptırsın, müzik kliplerinde mi oynatsin yoksa survivor'a mı götürsün bilmem ama bi sey yapsın, Masterchef'ten cikarsinlar nooluur yaaGına geldi bu kızdan kimse takıma da istemiyo
Bol polemikli bir gündüz kuşağı yarışması koysun acun onu da sunucu yapsınAcun elinden tutsun da ufak bi yemek programi mi yaptırsın, müzik kliplerinde mi oynatsin yoksa survivor'a mı götürsün bilmem ama bi sey yapsın, Masterchef'ten cikarsinlar nooluur yaa
Kim bilir belkide gider bu haftaAcun elinden tutsun da ufak bi yemek programi mi yaptırsın, müzik kliplerinde mi oynatsin yoksa survivor'a mı götürsün bilmem ama bi sey yapsın, Masterchef'ten cikarsinlar nooluur yaa