İnşallah alırızBiraz daha izleyelim bakalım elektrik alacakmıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah alırızBiraz daha izleyelim bakalım elektrik alacakmıyız
Burak kaya'yı görünce çikolata reklamlarında oynayan erkek mankenler geldi gözüme onlara benzettim bi anBurak Kaya'nın profilinde oyuncu yazıyor yemek ile ilgili ilk paylaşımı Mastercheff fotoğrafı adam yemekten bir o kadar bihaber. Artık bu iş kurguya döndü ben kapadım MC defterini.
dilan tırttı iyi oldu
Burak Kaya, Malatya'da tadim yaptığı kaşığı deterjansiz yikayip tekrar kullandı, gidip yemeği karıştırdı. Deterjansiz yikayinca temizlenmiş sayılıyor mu yani yaa Nevreste Ljubljanali
Aa oyle mi ya bizde bi sudur diyemedik esimle favori edinemedik bakalim ilerleyen zamanlarda saracak mi yoksa hepten izlemeyi birakacak miyizBu seneki hepsini topla 1 Sergen etmediğine karar verdik.
Tezgahtan 1 kaşık kaldırsa , kaşığı binbir emekle nasıl kaldırdığını 1 saat anlatıyordu.
Onun yemek geçmişi varmıs ama, bı bolumde 6 yil aradan sonra demısti.. Oyunculuk teklifi gelınce yemeği sallamıstır. Baktı oyunculuktan bı halt olamıyor yemege geri donmusturBurak Kaya'nın profilinde oyuncu yazıyor yemek ile ilgili ilk paylaşımı Mastercheff fotoğrafı adam yemekten bir o kadar bihaber. Artık bu iş kurguya döndü ben kapadım MC defterini.
affedersin canum.İlk sezondan bu yana tezgahlarda deterjan hiç yer almadı. Tadım kaşıklarını suyun altına tutup kullanıyor sonrada hijyenden bahsediyorlar.
Torpili mi varmış:)Haftaya da torpilay (serpilay) elensin diyolar inş.amin
Ben de salya sümük oldum vallaAynen çok çocuksuydu.. Abla yüreği işte bendeki ağlayan görünce dayanamıyorum
Neydi o biscolata reklamı gibi de miiBurak kaya'yı görünce çikolata reklamlarında oynayan erkek mankenler geldi gözüme onlara benzettim bi an
Bence varTorpili mi varmış:)
Aynen,konusmayı da ögrensın buyuklerıyle, yolun basında dahaBen de salya sümük oldum valla
Saçını başını tarzini sevdiydim minnak bi kızım gibi
Varsın elensin, baska yerlerde egitim alsın, pişsin güççük kız.
affedersin canum.
Ben şok
EvetNeydi o biscolata reklamı gibi de mii
Bunların yaptıgı hıcbısey normal gelmiyor, pisler yaOcaktan alıp yemeği direkt buzdolabına koyuyorlar. Bozulmaz mı buzdolabı öyle ya