• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Burak Kaya'nın profilinde oyuncu yazıyor yemek ile ilgili ilk paylaşımı Mastercheff fotoğrafı adam yemekten bir o kadar bihaber. Artık bu iş kurguya döndü ben kapadım MC defterini.
Burak kaya'yı görünce çikolata reklamlarında oynayan erkek mankenler geldi gözüme onlara benzettim bi an😄

Burak Kaya'nın profilinde oyuncu yazıyor yemek ile ilgili ilk paylaşımı Mastercheff fotoğrafı adam yemekten bir o kadar bihaber. Artık bu iş kurguya döndü ben kapadım MC defterini.
Onun yemek geçmişi varmıs ama, bı bolumde 6 yil aradan sonra demısti.. Oyunculuk teklifi gelınce yemeği sallamıstır. Baktı oyunculuktan bı halt olamıyor yemege geri donmustur😅

Aynen çok çocuksuydu.. Abla yüreği işte bendeki ağlayan görünce dayanamıyorum 🤷‍♀️
Ben de salya sümük oldum valla 😅
Saçını başını tarzini sevdiydim minnak bi kızım gibi 😁
Varsın elensin, baska yerlerde egitim alsın, pişsin güççük kız.

:kusmuk:affedersin canum.
Ben şok 😁

Gıda üretimi yapılan mutfaklarda temizlik malzemesi ve kimyasal ürün bulunması muhtemelen mevcut kurallara da aykırıdır.

Gıda maddelerine kimyasal madde ve deterjan bulaşması riskine karşı, ilgili işletmeler için geçerli yasal zorunluluk ve kurallar bu şekilde düzenleniyor olabilir.

Bulaşıklar için bulaşıkhane devreye giriyor; tezgahlar için de kullanım sonrası , görevliler tarafından temizlik ve dezenfeksiyon yapılıyor.

Back