Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin “bak ağlayınca nasıl göründüğünü gör” demesiyle baktım. Üzüldüm.Dilan'ın ağlamasına üzüldüm
Yazık ya, bır de içli içli ağladıEşimin “bak ağlayınca nasıl göründüğünü gör” demesiyle baktım. Üzüldüm.
Nerelerdesin sen ya hoşgeldin canım, dilan gibi duruyor.. Kazen abi tüyo verir herhalde yine sonraki haftalardaSelamm masterchef kankalarimmm topigi yenu farkettim gecen sene hep burdaydik kritiklerde gorusmek dilegiyle
Kim gidiyor bilen var mi
Gec geldim ama guc gelmedim ins favori belirleyebildinizmi henuz pek karar veremedim ben ama gecen hafta giden cocugu sevmistim hem efendi hem yetwnekliydi aslindaNerelerdesin sen ya hoşgeldin canım, dilan gibi duruyor.. Kazen abi tüyo verir herhalde yine sonraki haftalarda
ElendiYazık ya, bır de içli içli ağladı
Büşra'yı begenıyorum, ama daha net deilim, bir de Burak kayayı Beğeniyoz görünüş olarakGec geldim ama guc gelmedim ins favori belirleyebildinizmi henuz pek karar veremedim ben ama gecen hafta giden cocugu sevmistim hem efendi hem yetwnekliydi aslinda
Geçmiş olsun, yalnız dilanın aglamasına üzülen galıba sadece biziz, İnstgramda kimse üzülmemişElendi
Büyük konuştu, yoksa tatlı kız. Ergen daha o ablası.Geçmiş olsun, yalnız dilanın aglamasına üzülen galıba sadece biziz, İnstgramda kimse üzülmemiş
Aynen çok çocuksuydu.. Abla yüreği işte bendeki ağlayan görünce dayanamıyorumBüyük konuştu, yoksa tatlı kız. Ergen daha o ablası.
Burak kayaDilan da Onur da Burak Kaya dan haz etmiyodu kaybetsek çat çat basarız diyolardı bi de poz kesiyo diyolardı
Nooldu sonuç adam yapıyor işini size bay bay
Gorunus olarak davranis olarak gamzeye olan davranis ve sozlerden sonra direk tanimadan sogudum ondan . Gorunus olarak burak i begeniyorum ben , yemek beceri vs metin ve busra simdilik ama daha cok bastayiz yaBüşra'yı begenıyorum, ama daha net deilim, bir de Burak kayayı Beğeniyoz görünüş olarak
Gec geldim ama guc gelmedim ins favori belirleyebildinizmi henuz pek karar veremedim ben ama gecen hafta giden cocugu sevmistim hem efendi hem yetwnekliydi aslinda
Ben bir Malatyalı olarak Malatya'ya geldikleri bölümü bile zevkle izlemedimBu yıl beğenmedimBu seneki yarışma kimseyi pek sarmadı ya da henüz tam ısınamadık bende gamze'nin ''yağı dök,şunu tut,şunu şöyle yap''emir kipleri ile konuşmalarını itici buluyorum biraz daha kibar olabilir
Biraz daha izleyelim bakalım elektrik alacakmıyızBen bir Malatyalı olarak Malatya'ya geldikleri bölümü bile zevkle izlemedimBu yıl beğenmedim
Bakalım devamı nasıl olacak