• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Selamm masterchef kankalarimmm 😍😍 topigi yenu farkettim gecen sene hep burdaydik kritiklerde gorusmek dilegiyle 😊
Kim gidiyor bilen var mi
Nerelerdesin sen ya 🙂 hoşgeldin canım, dilan gibi duruyor.. Kazen Kazen abi tüyo verir herhalde yine sonraki haftalarda 🙂

Nerelerdesin sen ya 🙂 hoşgeldin canım, dilan gibi duruyor.. Kazen Kazen abi tüyo verir herhalde yine sonraki haftalarda 🙂
Gec geldim ama guc gelmedim ins 😂😂 favori belirleyebildinizmi henuz pek karar veremedim ben ama gecen hafta giden cocugu sevmistim hem efendi hem yetwnekliydi aslinda

Büşra'yı begenıyorum, ama daha net deilim, bir de Burak kayayı Beğeniyoz görünüş olarak 🤭
Gorunus olarak😊 davranis olarak gamzeye olan davranis ve sozlerden sonra direk tanimadan sogudum ondan . Gorunus olarak burak i begeniyorum ben , yemek beceri vs metin ve busra simdilik ama daha cok bastayiz ya

Bu seneki yarışma kimseyi pek sarmadı ya da henüz tam ısınamadık bende gamze'nin ''yağı dök,şunu tut,şunu şöyle yap''emir kipleri ile konuşmalarını itici buluyorum biraz daha kibar olabilir
Ben bir Malatyalı olarak Malatya'ya geldikleri bölümü bile zevkle izlemedim🤷Bu yıl beğenmedim🤦
Bakalım devamı nasıl olacak🤷

Back