- 9 Şubat 2010
- 18.370
- 1
- 41.525
- 798
Temizlik yapmaktan pek bakamadım yarın sabah tekrarında bakınca anlarızDokunulmazlık oyunu için verdikleri ne 2si kahve ama diğerlerini anlayamadım
Yarışma formatının çok dışında giysiler, abes duruyor gerçektenBurcunun giyim tarzına hastayımilkokul folklör ekibinden çıkmış masterchef'e gelmiş
HasanKim eleme potasına düştü
o kollarla nasıl yemek yapıyor. fırfırlı volanlı.Yarışma formatının çok dışında giysiler, abes duruyor gerçekten
Onu ben de anlamadım, en basitinden yağ sıçrar o elbiseye, elbise ziyan olur. Yemeğe dalma ihtimalini hiç saymıyorum. İlginç bir karakter. Becerebiliyor demek ki temiz çalışmayıo kollarla nasıl yemek yapıyor. fırfırlı volanlı.
Onu ben de anlamadım, en basitinden yağ sıçrar o elbiseye, elbise ziyan olur. Yemeğe dalma ihtimalini hiç saymıyorum. İlginç bir karakter. Becerebiliyor demek ki temiz çalışmayı
Bu akşamki de ispanyol paça gibiydi kollarbu bölümdeki kıyafetinin kolları hep yemek olmuştu o gün. Dikkatimi çekmişti. Çok da temiz çalışıyor diyemeyiz bence
Dili iş yapanı yollamazlar herhalde mert gider gibiBu hafta Burcu gidecek bence
Dili iş yapanı yollamazlar herhalde mert gider gibi
Burcunun giyim tarzına hastayımilkokul folklör ekibinden çıkmış masterchef'e gelmiş
Yok bence Burcu gidecek içime öyle doğuyorDili iş yapanı yollamazlar herhalde mert gider gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?