Belkide ekran yanıltıyo olabilir mi
Ekran yanıltsa Mehmet Şefi, Danilo Şefi de yaşlı gösterir diyecektim Danilo 39 Mehmet Şef 47 yaşındaymış, onlar da daha yaşlı sanıyordum.Anam ben de 89luyum. Ben 40li yaslarda diye dusunmustum
Burcu kac yasinda?
Onceki senelerde isimlerin yaninda yas ve meslek yazardi. Neden kaldirdilarsa...
Ben Mehmet sefi de 50lerde sanıyordum.Ekran yanıltsa Mehmet Şefi, Danilo Şefi de yaşlı gösterir diyecektim Danilo 39 Mehmet Şef 47 yaşındaymış, onlar da daha yaşlı sanıyordum.
Burcuya bakmıştım önceden 35ti galiba.
Azize de yaşlı duruyorduEkran yanıltsa Mehmet Şefi, Danilo Şefi de yaşlı gösterir diyecektim Danilo 39 Mehmet Şef 47 yaşındaymış, onlar da daha yaşlı sanıyordum.
Helva yok mu helvaInsta'da gördüm Araz elenmis
Gobek atma emojisi neden yok ya
Acaba o kadar alay ettigi Mert tarafından elenmek nasil bi duygu.
Aynen ya Mehmet şefe çok şaşırdımEkran yanıltsa Mehmet Şefi, Danilo Şefi de yaşlı gösterir diyecektim Danilo 39 Mehmet Şef 47 yaşındaymış, onlar da daha yaşlı sanıyordum.
Hadi bakalımVar var
Sergen gidince de lokma var
Benim eşimle yaşıtmış. Biz o yaşta olunca genciz sanıyoruz ama başkasını o yaştaki halini görünce aslında o kadar genç olmadığımızı anlıyoruzAynen ya Mehmet şefe çok şaşırdımEşimden 1 yaş küçükmüş Eşim daha genç duruyor
Rakip olarak görüp kırmızı takım kaptanı olarak bile seçilmemiş.Araz hiç kaptan olmadı galiba dimi
Ben genç olduğumu düşünmüyorum zatenBenim eşimle yaşıtmış. Biz o yaşta olunca genciz sanıyoruz ama başkasını o yaştaki halini görünce aslında o kadar genç olmadığımızı anlıyoruz
Biz yaşlı değiliz onlar çok gençYarından gencim, gerisi hiç önemli değil
Genç kızlara taş çıkartırsınBen genç olduğumu düşünmüyorum zaten
Sağ ol canım sen güzel bakıyorsunGenç kızlara taş çıkartırsın
Yazık beyaRakip olarak görüp kırmızı takım kaptanı olarak bile seçilmemiş.
97 miTahsin de 97 doğumluymuş
Tek Hasan şaşırtmadı 27 yaşında. Bir de Somer Şef 50 yaşında imiş. Kilo da olsa yaşlı göstermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?