- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.000
- 373
Mert'e elendi diye yazmışlar ama bilmiyorumYok bence Burcu gidecek içime öyle doğuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mert'e elendi diye yazmışlar ama bilmiyorumYok bence Burcu gidecek içime öyle doğuyor
Bu sefer ben söyleyeyim mert elendideynepnaz ’a soralım
Ay sorma bide üst üste aynı tarz da giyinmiş demek ki gerçekten o bir influencerdaha da acısı kendisini stil ikonu sanması.
dünkü giyim influencer ı bebeler dahi daha şık
Ay sorma bide üst üste aynı tarz da giyinmiş demek ki gerçekten o bir influencer
Valla ben o konuşurken kanalı gerçekten değiştiriyorum dediğiniz gibi artık itici olmaya başladıartık çok itici ama ya bence tahammül sınırını aştı.
ağzı laf yapamıyor zaten sadece ağlayıp ben şefim demeyi biliyor.
Kesin miMert elenecek
Valla ben o konuşurken kanalı gerçekten değiştiriyorum dediğiniz gibi artık itici olmaya başladı
Galiba, sanırsam, herhalde, büyük ihtimalle eninimKesin mi
Duymuştum ve demiştim ki kendini Hasanla aynı kefeye koyuyorya sürekli insanları suçluyor. hep başkalarını numara yapan insan gibi gösterme çabasında. takmış bir kulis lafına, aylardır başka bir şey diyemedi.
mert geçenlerde "hasan tatlıda daha başarılı ama kimse başarılı olduğu konuda yemeği geçmiyor diyip onu yazmadı" dedi ki bence haklıydı. orada burcu hemen hasan'a hak verdi falan.
hepsi çıkarına göre hareket ediyordur ama burcu bile isteye milleti hedef haline getiriyor.
Duymuştum ve demiştim ki kendini Hasanla aynı kefeye koyuyor
Potaya herkes işine geldiği gibçıkar meselesi. . Aslında Hasan da az potaya gitmedi ki.bence aynı kefeye koymak değil mevzu. madem o adam başarılı onun her zaman yapabildiği bir şeyi yapamaması sebep olmalı potaya gitmesine.
günün sonunda potansiyelli görmediğin adamın yapamaması riskini zaten bilirsin. ama iyi olan adam yapamıyorsa bu başarısızlıktır bence.
Banada o gider gibi geliyor ama hiç belli olmaz. Potaya alışık.Galiba, sanırsam, herhalde, büyük ihtimalle eninim
Kazen Emmime de sorun yine de.
Potaya herkes işine geldiği gibçıkar meselesi. . Aslında Hasan da az potaya gitmedi ki.
Bir de tokat efekti yapmışlar, kedi tokat atmış gibiKedi mehmet şef yapma
Akşamdan beri kaç kez gösterdi. 2 yaşındaki oğlum bile güldüBir de tokat efekti yapmışlar, kedi tokat atmış gibi
Şimdi yaptıkları yemeğin fragmanında sanki üzgün bi şekilde mert'e az puan veriyorlar gibi geldi banaGaliba, sanırsam, herhalde, büyük ihtimalle eninim
Kazen Emmime de sorun yine de.