• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Valla ben o konuşurken kanalı gerçekten değiştiriyorum dediğiniz gibi artık itici olmaya başladı😒

ya sürekli insanları suçluyor. hep başkalarını numara yapan insan gibi gösterme çabasında. takmış bir kulis lafına, aylardır başka bir şey diyemedi.
mert geçenlerde "hasan tatlıda daha başarılı ama kimse başarılı olduğu konuda yemeği geçmiyor diyip onu yazmadı" dedi ki bence haklıydı. orada burcu hemen hasan'a hak verdi falan.
hepsi çıkarına göre hareket ediyordur ama burcu bile isteye milleti hedef haline getiriyor.

ya sürekli insanları suçluyor. hep başkalarını numara yapan insan gibi gösterme çabasında. takmış bir kulis lafına, aylardır başka bir şey diyemedi.
mert geçenlerde "hasan tatlıda daha başarılı ama kimse başarılı olduğu konuda yemeği geçmiyor diyip onu yazmadı" dedi ki bence haklıydı. orada burcu hemen hasan'a hak verdi falan.
hepsi çıkarına göre hareket ediyordur ama burcu bile isteye milleti hedef haline getiriyor.
Duymuştum ve demiştim ki kendini Hasanla aynı kefeye koyuyor:deli:

Duymuştum ve demiştim ki kendini Hasanla aynı kefeye koyuyor:deli:

bence aynı kefeye koymak değil mevzu. madem o adam başarılı onun her zaman yapabildiği bir şeyi yapamaması sebep olmalı potaya gitmesine.
günün sonunda potansiyelli görmediğin adamın yapamaması riskini zaten bilirsin. ama iyi olan adam yapamıyorsa bu başarısızlıktır bence.

bence aynı kefeye koymak değil mevzu. madem o adam başarılı onun her zaman yapabildiği bir şeyi yapamaması sebep olmalı potaya gitmesine.
günün sonunda potansiyelli görmediğin adamın yapamaması riskini zaten bilirsin. ama iyi olan adam yapamıyorsa bu başarısızlıktır bence.
Potaya herkes işine geldiği gibçıkar meselesi. . Aslında Hasan da az potaya gitmedi ki.

Potaya herkes işine geldiği gibçıkar meselesi. . Aslında Hasan da az potaya gitmedi ki.

ya bi de mert potalarda başarısız değil ki. kaç kişiyi eledi çatır çatır ki bazıları gayette güçlü isimlerdi. yani hala onu potaya kolay eleman diye yollamak fikri de bence saçma.

yalnız burcu o kadar bozuldu ki..
birinci çıkacağını düşünüyordu hatta emindi.
burcu sadece belli yemeklerde başarılı. yaratıcı tarafı pek kuvvetli değil. ve tabağının görüntüsü bence korkunçtu. mertinki çok basit olmasına rağmen daha göze hitap ediyordu bence. hasanınki de öyle.

Back