- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.633
- 548
- 40
Mert ve Dilara gitsin de Ondan önce, ben ilk 5 te görüyorum Onu çok sevmesem de
Her şeyi biliyorum diye diye bizi de inandırdı çok becerikli olduğuna
İmkansız
Bence 1.Eren ama burcu olamaz da diyemiyorum
Sergenin repertuarı diğerleri kadar dolu gelmiyor bana, oradan kaybedecek. Dilara dubaide çalışmış orada kim bilir ne mutfaklar gördü nelerin tadına baktı, bu büyük avantaj, eren ve burcunun da listesi kabarık. Kıyamet bu üçü arasında kopacak gibi geliyor banaeren yada sergen olsun isterim
burcu çenesiyle kendini iyi gösteriyor
çeşitliliği az
asya mutfağı kafasıyla çok gitmez
İnsan bir üzüm yaprağının diyarı Tokattan selamlar der, nerdeeeeEren ne de olsa Tohatlı
Sergenin repertuarı diğerleri kadar dolu gelmiyor bana, oradan kaybedecek. Dilara dubaide çalışmış orada kim bilir ne mutfaklar gördü nelerin tadına baktı, bu büyük avantaj, eren ve burcunun da listesi kabarık. Kıyamet bu üçü arasında kopacak gibi geliyor bana
Insta'da gördüm Araz elenmis
Gobek atma emojisi neden yok ya
Acaba o kadar alay ettigi Mert tarafından elenmek nasil bi duygu.
Ben oraları kaçırmışımsergen kendini çok pazarlamayı da bilmiyor
evet baba işinde kalmış, odağı kendisini babasına ispatlamak olmuş o açıdan eksileri var
ama eğitim anlamında çok da aşağı kalır yanı yok
hatta mehmet şef bile kızmıştı onca eğitimini, ödülünü anlatmıyorsun, kendini tanıtmayı öğren diye
Ben oraları kaçırmışım
Doğruİnsan bir üzüm yaprağının diyarı Tokattan selamlar der, nerdeeee
Ben de aynen. Biz değil Eren desinDoğruama istanbul'da oturuyorum
Sinoplu mu Samsunlu mu demislerdi. Simdi Tokat mi oldu hangisi dogruBen de aynen. Biz değil Eren desin
Adamda hiç Tokatlı tipi yok.
Yani dimi amaBen de aynen. Biz değil Eren desin
Adamda hiç Tokatlı tipi yok.
Yok yok Tokat'lıSinoplu mu Samsunlu mu demislerdi. Simdi Tokat mi oldu hangisi dogru
Ben de hic Canakkaleli tipi yok diyodum
Bence çanakkaleli tipi var ya, çanakkalenin çoğu göçmen zaten, bence gayet benziyorSinoplu mu Samsunlu mu demislerdi. Simdi Tokat mi oldu hangisi dogru
Kırıkkale de doğmuş ama aslen Tokatlıymış. Yarışmaya Gökçeadadan katılıyor. Babasının işi nedeniyle çok şehir değiştirmiş.Sinoplu mu Samsunlu mu demislerdi. Simdi Tokat mi oldu hangisi dogru
Belkide ekran yanıltıyo olabilir miKırıkkale de doğmuş ama aslen Tokatlıymış. Yarışmaya Gökçeadadan katılıyor. Babasının işi nedeniyle çok şehir değiştirmiş.
O değilde 1989 doğumluymuş, 32 yaşında yani,şaşırdım daha fazla sanıyordum
Ben de Canakkaleli ve gocmenim ama ben benzetemedimBence çanakkaleli tipi var ya, çanakkalenin çoğu göçmen zaten, bence gayet benziyor
Anam ben de 89luyum. Ben 40li yaslarda diye dusunmustumKırıkkale de doğmuş ama aslen Tokatlıymış. Yarışmaya Gökçeadadan katılıyor. Babasının işi nedeniyle çok şehir değiştirmiş.
O değilde 1989 doğumluymuş, 32 yaşında yani,şaşırdım daha fazla sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?