• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Belkide ekran yanıltıyo olabilir mi🤔

Anam ben de 89luyum. Ben 40li yaslarda diye dusunmustum 🤭

Burcu kac yasinda?
Onceki senelerde isimlerin yaninda yas ve meslek yazardi. Neden kaldirdilarsa...
Ekran yanıltsa Mehmet Şefi, Danilo Şefi de yaşlı gösterir diyecektim Danilo 39 Mehmet Şef 47 yaşındaymış, onlar da daha yaşlı sanıyordum. o_O
Burcuya bakmıştım önceden 35ti galiba.

Ekran yanıltsa Mehmet Şefi, Danilo Şefi de yaşlı gösterir diyecektim Danilo 39 Mehmet Şef 47 yaşındaymış, onlar da daha yaşlı sanıyordum. o_O
Ben Mehmet sefi de 50lerde sanıyordum.
Danilo da esimle yasitmis. Saskinlik ustune saskinlik :D

Aynen ya Mehmet şefe çok şaşırdım🤔Eşimden 1 yaş küçükmüş😄Eşim daha genç duruyor😏

Aynen ya Mehmet şefe çok şaşırdım🤔Eşimden 1 yaş küçükmüş😄Eşim daha genç duruyor😏
Benim eşimle yaşıtmış. Biz o yaşta olunca genciz sanıyoruz ama başkasını o yaştaki halini görünce aslında o kadar genç olmadığımızı anlıyoruz:deli:

Benim eşimle yaşıtmış. Biz o yaşta olunca genciz sanıyoruz ama başkasını o yaştaki halini görünce aslında o kadar genç olmadığımızı anlıyoruz:deli:
Ben genç olduğumu düşünmüyorum zaten🤣

Back