19 sankiOlur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19 sankiOlur inşallah
Bence o son üçte en kötü ihtimalle son dörtte olacak
Mert ve Dilara gitsin de Ondan önce, ben ilk 5 te görüyorum Onu çok sevmesem deburcu ne zaman gidicek ?
İmkansız1. olmasında..
Bence 1.Eren ama burcu olamaz da diyemiyorum1. olmasında..
Eren az önce parmağını ağzına götürdü, tadına baktı. Elini yıkamadı büyük ihtimalleEk olarak o Araz'ın kıllı kolları ve kol saati ile yaptığı yemeği nasıl tadiyorlar?
Eren az önce parmağını ağzına götürdü, tadına baktı. Elini yıkamadı büyük ihtimalle
Sosu beğenmeselerde etini beğeniler Mert'in. Etten kazanacak belli ki.Eğer biraz adaletleri varsa Araz gider. Mert'inde sosu kesildi Araz'in ki kesilmekle kalmayıp sos özelliği kaybolmuş birde lezzetten bahsediyor. Basarsan tereyağı böyle kesilir işte.
Eren ne de olsa TohatlıEvet yarışmacı olarak duruşunu bende beğenmiyorum ve evet Mert kötünün iyisi.
Eren gerçekten çok beyefendi, becerikli düzgün bir oğlan.
Artık benim hemşom o, adalı olmuşEren ne de olsa Tohatlı
Sen kütüğüne bakArtık benim hemşom o, adalı olmuş
Çanakkale çok güzel bir yer yaa köyleri falan çok beğendimArtık benim hemşom o, adalı olmuş
Bu konuda geç kaldın maalesef biz bunun dedikodusunu geçtiğimiz haftalarda yapmıştıkSize bomba bir dedikodu vereyim;
Dilara ile Sergen fanfinifon yani sevgili
Yerseniz... Ben ortaya yazayım da