Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Görkem hakkında yazan görmedim sanki? Oy verende yok Çocuğu ilk hafta yediler ya la...
Birileri sunumu iyiydi dedi de, yani kusura bakmasınlar daha ilk haftadan Görkem Burcu Hamza ne olduklarını belli ettiler, insanlar direkt sevmemeye başladı hepsini. Bence çok da başarılı değildi zaten.

Birileri sunumu iyiydi dedi de, yani kusura bakmasınlar daha ilk haftadan Görkem Burcu Hamza ne olduklarını belli ettiler, insanlar direkt sevmemeye başladı hepsini. Bence çok da başarılı değildi zaten.

Çok adı geçmiyor ama Şükrü çok fena, ortaya lafı koyuyor sonra başlıyor izlemeye 2 dakika sonra gelip konuyu başkasına saplıyor yine çekiliyor kenara

Bak ya bu yastan sonra Masterchef izlettirecekler bana simdiye kadar Tunahanin videolarina bakiyodum sadece bu gunden ders calisir gibi masterchef izleyeyim bari
Dogru soyleyin Kazen bey masterchefe sponsor falan mi oldunuz?

Yokta Pirge Bıçak bugün olumlu döndü, detayları konuşmadık. Umarım olur bir şeyler...

Çok adı geçmiyor ama Şükrü çok fena, ortaya lafı koyuyor sonra başlıyor izlemeye 2 dakika sonra gelip konuyu başkasına saplıyor yine çekiliyor kenara
Evet.. Burcu’yu geçen akşam çok fena bozdu. Ama ben orda Şükrü’ye hak veriyorum. Ne olmuş gülmüşse, kırmızı takımın bir tatlısı kaybolduğu gün iki tartıştılar diye Hamza ile ikisi “bunlar daha iyi günleri” diye kıkırdıyordu kenarda. İğneyi önce kendimize batıralım

He onu diyorum kimse görmüyor mu diye inan çok fena, durun dacato çekirdeği alıp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…