Çok bozuldu amaAlamadı ya
Ama sergen haklıydı emreyi göndermekle çünkü iyi kaptanlık yapamadı.ibrahimin 3 yemek yapmaya çalışırken Hamzayla mertin 1 yemekle ugrsamasi normal mi?Hamza, burcu safanuru de ekleyelim onların arasınasergen en son dokunulmazlık alıp potaya emreyı yollayınca gözümden düştü.. Ama finale kalan 3 kısı den bırı olur, oyle de kullandım oyumu
Hasan bi u dönüşü yaptı amaKulağına bir şeyler fısıldamış olabilirler belkiyoksa yetenekli ama işte davanislari yeteneğinin önüne geçiyor.Hasani da yoldan çıkardılar daha ilk haftadan
Hamza tam bir sinsirella ama görüyorum ki ayağına dolanıyor sinsilikleri.Safanurda bilmiş bi konuşma tarzı en gıcık olduğum tip. Burcu bunlar arasında ki en yetenekli kişi ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler
Ben öyle düşünmüyorum, sonucta bi çok yemekte kaybettiler, yemegı kaybeden adamı yazsalar daha mantıklı olur, seçimleri kaptan yapıyor tavsıye alıyor ama sonucta kararı emre verıyor,kaptanlıgın avantajı da burda..oyunu kaybeden sadece emre deıl.. ornegın safanuru asla almak istemedi, defalarca soyledı, sonuc ortada hıcbısey yapamıyor..Ama sergen haklıydı emreyi göndermekle çünkü iyi kaptanlık yapamadı.ibrahimin 3 yemek yapmaya çalışırken Hamzayla mertin 1 yemekle ugrsamasi normal mi?
Birde nerdeyse gecen haftaki takımın aynisini kurdu.sergenin israrlarina rağmen iyi adamları seçmedi.zaten yenilecekleri takım kurarken belliydi.bu hafta maviler bi hata yapmazsa 3-0 garanti gibi.Ben de cok seviyorum emreyi ama iyi bi kaptanlık yapmadi ilk gün malesef
Evet hala daha da devam ediyor karakter abidesiŞok şok şok
Burcu az önce Şükrü'ye karaktersiz mi dedi?
Arkadaşlarını koruyup,senin tabağın yüzünden de Günü kaybettik diyerek Hasan’ı potaya koyacak diyorum, bakalım..Doğru kişi dokunulmazlığı aldı
Arkadaşlarını koruyup,senin tabağın yüzünden de Günü kaybettik diyerek Hasan’ı potaya koyacak diyorum, bakalım..
Sen çok iyi gözlemcisin vallaArkadaşlarını koruyup,senin tabağın yüzünden de Günü kaybettik diyerek Hasan’ı potaya koyacak diyorum, bakalım..
Ben öğrenip gelirim birazdanBu arada tadım sırasında danilo'ya haber geldi tadımın yarısında apar topar gitti. Özel durumu varmış ama açıklama gelmedi
Ben öğrenip gelirim birazdan
Bi kişi bile cevap yazmadı, demek ondanInstagram çökük o yüzden zor
Bence zehirlendiBen öğrenip gelirim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?