Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Hamza, burcu safanuru de ekleyelim onların arasına sergen en son dokunulmazlık alıp potaya emreyı yollayınca gözümden düştü.. Ama finale kalan 3 kısı den bırı olur, oyle de kullandım oyumu
Ama sergen haklıydı emreyi göndermekle çünkü iyi kaptanlık yapamadı.ibrahimin 3 yemek yapmaya çalışırken Hamzayla mertin 1 yemekle ugrsamasi normal mi?

Birde nerdeyse gecen haftaki takımın aynisini kurdu.sergenin israrlarina rağmen iyi adamları seçmedi.zaten yenilecekleri takım kurarken belliydi.bu hafta maviler bi hata yapmazsa 3-0 garanti gibi.Ben de cok seviyorum emreyi ama iyi bi kaptanlık yapmadi ilk gün malesef

Bugün de konuştu konuştu çorbayı yapamadı Safanur

Ben öyle düşünmüyorum, sonucta bi çok yemekte kaybettiler, yemegı kaybeden adamı yazsalar daha mantıklı olur, seçimleri kaptan yapıyor tavsıye alıyor ama sonucta kararı emre verıyor,kaptanlıgın avantajı da burda..oyunu kaybeden sadece emre deıl.. ornegın safanuru asla almak istemedi, defalarca soyledı, sonuc ortada hıcbısey yapamıyor..
Kırmızı takım kazandı, demek kı mavi takım o kadar da güclü deılmıs

Dilara Tahsin ve Sergen diyorum şimdilik. Yedeklerden beklediklerim var gerçi.

Burcunun bu çirkef tavrı da beni şoka soktu sözüm ona gözünden anlarım insanları derim büyük şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…