Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ama cok alingan.. :) gecen hafta erenle yasadiklarini gormussunuzdur . Ama cok becerikli. Yedeklere kaldiginda cok uzulmustum
eren fazla bilmiş davranıyor belki haklıdırda yaşca büyük ağır kaçıyor diğerlerine göre.ibrahim yedeklerdenmi geldi.benim direk ana kadroya girdi diye aklımda kalmış

eren fazla bilmiş davranıyor belki haklıdırda yaşca büyük ağır kaçıyor diğerlerine göre.ibrahim yedeklerdenmi geldi.benim direk ana kadroya girdi diye aklımda kalmış
Sergen yedeklere kalmisti yedeklerle yarismisti oyle gelmisti diye biliyorum ben

Bu sene en uyuz oldugum isim hamza..
taaaa yukardan izlerken uyuz olmustum gicik sey..

Aslında Eren Sergen Emre seviyorum ama yemekte başarısını hırsını konuşturanlar olarak
Eren
Hasan
Tahsin'i işaretledim
Hamza ve Burcu hangi takımdaysa diğer takımı tutuyorum o derece kılım hele hamzayı gösterdiklerinde duvara bakıyorum burcu güldüğünde de sesini kısıyorum
Görkem de şımarıktı yalakalık yapıyordu
Hasan onlardan ayrı kaldığından beri gözüme iyi gelmekte şu an

Herkes aynı imkanlara sahip değil.
Mesela anadoluda bu hiç kolay değil

Bu sezon Sergen ve Tunahan için izliyorum,Emre'yi ve Eren'i de seviyorum. Yedeklerden Araz ve Yiğit gelir diye umuyorum. (Umarım Azize gelmez)
Hamza ve Burcu'dan pek hoşlanmadım,ilk oyunda gruplaşmaları hoşuma gitmedi ama 3-0 yenilince fena dağıldılar. Hasan'da başarılı bence ama takım yarışında yemek yapmayıp takımına kaybettirip kendisi dokunulmazlık aldı,bu tavırdan hoşlanmadim. Yemek yapsaydı belkide kaybetmeyeceklerdi.

Heyecanlı bir süreç
Hayırdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…