- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.481
- 1.623
- 101
Peki Tahsin’in kaptan olduktan sonra yaşadığı özgüven patlamasına ne demeli
Ama Tahsin hep öyle adam elemelerde hem ilk turda hem seçimde birinci seçilen tek yarışmacı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki Tahsin’in kaptan olduktan sonra yaşadığı özgüven patlamasına ne demeli
Tam bolumlerini izlemedim ama izledigim videolarda ona hep gicik kaptim niyeyseel becerisi iyi gibi duruyo amaBurcu’nun çok erken gideceğini düşünmüyorum
Evet ama kaptan olduktan sonra sanki biraz tavırları değişti gibime geldi benim, ilk hafta olduğu gibi değil.Ama Tahsin hep öyle adam elemelerde hem ilk turda hem seçimde birinci seçilen tek yarışmacı.
Evet yetenekli sevgili hemşehrimTam bolumlerini izlemedim ama izledigim videolarda ona hep gicik kaptim niyeyseel becerisi iyi gibi duruyo ama
Sadece hemseri misiniz akrabalik falan yok dimi?Evet yetenekli sevgili hemşehrim
E bari bi ise yarasin dimi o kadar para verdinizBu arada Mehmet şefin kitabından her gün bir tarif paylaşacağım :)
Ay yok yokSadece hemseri misiniz akrabalik falan yok dimi?
İyi bariAy yok yok
O da kendını beğenmiş, potadan çıkınca tavan yaptı cok bilmiş halleriPeki Tahsin’in kaptan olduktan sonra yaşadığı özgüven patlamasına ne demeli
Bence deİçimden bir ses kırmızı takım bu akşam alır diyor.
Yalnız Sergen köfteyi kaybederse yandı, daha kurtulmaz dillerindenBence de
Tunahan daha ne yaptıgını bilmiyor, ben bıkofte yapıyorum da diyor
Kaybetmez, adam köfteciYalnız Sergen köfteyi kaybederse yandı, daha kurtulmaz dillerinden
Ben de ayni şeyi dusunmuyo değilim. Asiri iticiler Burcuyla ikisi.Hasan da kendini bi geri çekti onlardan.Hasandaki değişimden sonra da düşünmüştüm aynisiniHamza sanki u dönüşü yaptı bu hafta yorumları mı okuyor acaba bunlar İnstgramda "
Alamadı yaKaybetmez, adam köfteci