• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ama Tahsin hep öyle adam elemelerde hem ilk turda hem seçimde birinci seçilen tek yarışmacı.
Evet ama kaptan olduktan sonra sanki biraz tavırları değişti gibime geldi benim, ilk hafta olduğu gibi değil.

Tahsin
Sergen
Ibrahim d
Dedim ben şimdilik🤭
Yedeklerden gelen oldukça değiştireceğim
Sergeni sempatik buluyorum becerisi de var elemelerde kulislere kurban gitmezse son ana kadar orda kalmayı başarır diye düşünüyorum
Tahsin in de yetenekli olduğunu düşünüyorum bazı davranışları itici gelse de sona kadar gidebilir gibi geldi
Ibrahim biraz daha pasif tabi ama oraya uyum sağlayıp geliştirirse kendini o da kalabilir

Aslında Hasan da başarılı dokunulmazlıkta kanıtladı bunu ama Tunahan a haksızlık yaptı gibi hissettiğim için ısınamadım ona nedense 🤷‍♀️

Hamza sanki u dönüşü yaptı bu hafta 😂yorumları mı okuyor acaba bunlar İnstgramda "😂
Ben de ayni şeyi dusunmuyo değilim. Asiri iticiler Burcuyla ikisi.Hasan da kendini bi geri çekti onlardan.Hasandaki değişimden sonra da düşünmüştüm aynisini

Back