- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Burcu yemek yaparken o saclarla nasil pişmiyorBurcuyla tahsin gitsinde kim kazanirsa kazansin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcu yemek yaparken o saclarla nasil pişmiyorBurcuyla tahsin gitsinde kim kazanirsa kazansin
ayy ben burayı kaçırmışım patron huhhuwww hayırlı olsun.biz o sorunu yaşadık :)))
eşim tantuni dedi bende Kocaeli'de güzel yapan yer yok dedim kapadım konuyu birde yemeksepeti.com diye adres verdim. Bugün hala tantuni diyor
Ama cok alingan.. :) gecen hafta erenle yasadiklarini gormussunuzdur . Ama cok becerikli. Yedeklere kaldiginda cok uzulmustumevet bencede yavaş ve sağlam adımlar atıyor.büyük stratejiler dönderecek biri ama belli etmiyor bence
eren fazla bilmiş davranıyor belki haklıdırda yaşca büyük ağır kaçıyor diğerlerine göre.ibrahim yedeklerdenmi geldi.benim direk ana kadroya girdi diye aklımda kalmışAma cok alingan.. :) gecen hafta erenle yasadiklarini gormussunuzdur . Ama cok becerikli. Yedeklere kaldiginda cok uzulmustum
Sergen yedeklere kalmisti yedeklerle yarismisti oyle gelmisti diye biliyorum beneren fazla bilmiş davranıyor belki haklıdırda yaşca büyük ağır kaçıyor diğerlerine göre.ibrahim yedeklerdenmi geldi.benim direk ana kadroya girdi diye aklımda kalmış
ha evet her şefe bir hak vermişlerdi. sergeni danilo çağırmıştıSergen yedeklere kalmisti yedeklerle yarismisti oyle gelmisti diye biliyorum ben
Bu sene en uyuz oldugum isim hamza..
taaaa yukardan izlerken uyuz olmustum gicik sey..
O çok sakin O konuda alakamız yokBenziyorsunuzda zaten anac ruhunuz ve ev yemekleri konusundaki hamaratliginiz .
Yoksa sen fatmasinda haberimiz. Mi yok hahaha
En azından gıcık değilMilhan her an aglayacakmis givi durmuyor mu abla
Herkes aynı imkanlara sahip değil.Evet Türkiye'de kadın olmak başlı başına sıkıntı ama doğru yerleri bulup kendilerini geliştirebilirlerdi, sonuçta ülkede inşaatta çalışan kadın da var, kendine küçük bir kamyonet alıp mahalle mahalle balık satan kadın da var, sokakta ekmek parası kazanmaya çalışan kadın daha çok riski göze alıyor, kadınlar kadın işletmecileri bulup bulaşık yıkayarak başlayabilirlerdi, eğitimini alıp düzgün yerlerde staj yapan kadınlar da ilerletemedi mesleğini.
Örnek vereyim, kızımın bir arkadaşı gastronomi mezunu, kız arkadaşı da aynı şekilde, aynı yerde eğitim aldılar, aynı yerlerde staj gördüler, aynı yerlerde çalıştılar lakin çocuk kız arkadaşına göre daha tercih edilen bir aşçı oldu, Türkiye çalıştığı yer onu yurtdışındaki şubelerine gönderdi, kız arkadaşıysa buralarda mesleğini yapacak yer bulursa çalışıyor.
GEcen hafta elenen cocuk ile hamzayi hic sevmiyorummmmEn azından gıcık değil
Görkem fena değildiGEcen hafta elenen cocuk ile hamzayi hic sevmiyorummmm
Görkem'in veda konusmasında gözlerim doldu ben eğitim alamadım, kımse bısey öğretmedi dediGörkem fena değildi
Belki geri gelirGörkem'in veda konusmasında gözlerim doldu ben eğitim alamadım, kımse bısey öğretmedi dedi
Evet getirebilirler, sunumu cok iyiydi gorkemınBelki geri gelir
Heyecanlı bir süreçGeldim gençler geldim,
Heyecanlı bir süreç içinde olduğum için bu başlıkla ilgilenememiştim ama geldim.
Öncelikle konuya anket ekledim, elenen yarışmacı ankette kalmaya devam edecek 3 tane favori yarışmacınızı seçmenizi rica ediyorum. Oyunuzu değiştirebilme hakkınız var fakat elenen yarışmacıyı listenizden çıkartıp başka birini seçemiyorsunuz. Finale kalacak 3 yarışmacıyı bilen ede güzel bir ödül verelim. Ben şu anda 3 yarışmacımı belirledim ama yedeklerden gelecek Araz Aknam'ı favorişerim içine alacağım ve listemden bir kişiyi eleyeceğim. Bir de en önemli ayrıntı favorilerinizin değişikliğini takip edebilmemiz için hem oy verip hem de yazılı olarak mesajla belirtmenizi istiyoruz ki izi kalsın.
Anlaşılmayan bir durum var mı?