• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ama cok alingan.. :) gecen hafta erenle yasadiklarini gormussunuzdur . Ama cok becerikli. Yedeklere kaldiginda cok uzulmustum
eren fazla bilmiş davranıyor belki haklıdırda yaşca büyük ağır kaçıyor diğerlerine göre.ibrahim yedeklerdenmi geldi.benim direk ana kadroya girdi diye aklımda kalmış

eren fazla bilmiş davranıyor belki haklıdırda yaşca büyük ağır kaçıyor diğerlerine göre.ibrahim yedeklerdenmi geldi.benim direk ana kadroya girdi diye aklımda kalmış
Sergen yedeklere kalmisti yedeklerle yarismisti oyle gelmisti diye biliyorum ben 🤗

Bu sene en uyuz oldugum isim hamza..
taaaa yukardan izlerken uyuz olmustum gicik sey..

Aslında Eren Sergen Emre seviyorum ama yemekte başarısını hırsını konuşturanlar olarak
Eren
Hasan
Tahsin'i işaretledim
Hamza ve Burcu hangi takımdaysa diğer takımı tutuyorum o derece kılım hele hamzayı gösterdiklerinde duvara bakıyorum burcu güldüğünde de sesini kısıyorum
Görkem de şımarıktı yalakalık yapıyordu
Hasan onlardan ayrı kaldığından beri gözüme iyi gelmekte şu an 😀

Evet Türkiye'de kadın olmak başlı başına sıkıntı ama doğru yerleri bulup kendilerini geliştirebilirlerdi, sonuçta ülkede inşaatta çalışan kadın da var, kendine küçük bir kamyonet alıp mahalle mahalle balık satan kadın da var, sokakta ekmek parası kazanmaya çalışan kadın daha çok riski göze alıyor, kadınlar kadın işletmecileri bulup bulaşık yıkayarak başlayabilirlerdi, eğitimini alıp düzgün yerlerde staj yapan kadınlar da ilerletemedi mesleğini.

Örnek vereyim, kızımın bir arkadaşı gastronomi mezunu, kız arkadaşı da aynı şekilde, aynı yerde eğitim aldılar, aynı yerlerde staj gördüler, aynı yerlerde çalıştılar lakin çocuk kız arkadaşına göre daha tercih edilen bir aşçı oldu, Türkiye çalıştığı yer onu yurtdışındaki şubelerine gönderdi, kız arkadaşıysa buralarda mesleğini yapacak yer bulursa çalışıyor.
Herkes aynı imkanlara sahip değil.
Mesela anadoluda bu hiç kolay değil🤷🏻‍♀️

Bu sezon Sergen ve Tunahan için izliyorum,Emre'yi ve Eren'i de seviyorum. Yedeklerden Araz ve Yiğit gelir diye umuyorum. (Umarım Azize gelmez🤪)
Hamza ve Burcu'dan pek hoşlanmadım,ilk oyunda gruplaşmaları hoşuma gitmedi ama 3-0 yenilince fena dağıldılar. Hasan'da başarılı bence ama takım yarışında yemek yapmayıp takımına kaybettirip kendisi dokunulmazlık aldı,bu tavırdan hoşlanmadim. Yemek yapsaydı belkide kaybetmeyeceklerdi.

Geldim gençler geldim,
Heyecanlı bir süreç içinde olduğum için bu başlıkla ilgilenememiştim ama geldim.

Öncelikle konuya anket ekledim, elenen yarışmacı ankette kalmaya devam edecek 3 tane favori yarışmacınızı seçmenizi rica ediyorum. Oyunuzu değiştirebilme hakkınız var fakat elenen yarışmacıyı listenizden çıkartıp başka birini seçemiyorsunuz. Finale kalacak 3 yarışmacıyı bilen ede güzel bir ödül verelim. Ben şu anda 3 yarışmacımı belirledim ama yedeklerden gelecek Araz Aknam'ı favorişerim içine alacağım ve listemden bir kişiyi eleyeceğim. Bir de en önemli ayrıntı favorilerinizin değişikliğini takip edebilmemiz için hem oy verip hem de yazılı olarak mesajla belirtmenizi istiyoruz ki izi kalsın.

Anlaşılmayan bir durum var mı?
Heyecanlı bir süreç
Hayırdır inşallah

Back