- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.895
- 598
Hayırlı olsun maşaallah çok sevindim
Sağlıkla kucağına al inşaallah
Çok teşekkür ederim kızlar sağolunHayırlı olsun
Maşaallah rabbim sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tamamına erdirsin inşaallah
Azize gitse keşke.
Amin Allah razı olsun, çok teşekkür ederim inşallahMaşaallah rabbim sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tamamına erdirsin inşaallah
Teşekkür ederimDisipline Girmis BirKadin tebrik etmeyi unuttum seni.
Önce güzel haber verdim sevindirdin. Şimdi bu sevinçle, bana hamile hamile güzel dua edersin
Bu hafta giderse çok gülerim demiştim ama vazgeçtim. Gülme komşuna gelir başına demişler. Masterchefe katılınca ben de elenir, ertesi gün tekrar katılır, ondan sonraki gün potaya gider ve o hafta tekrar elenirim sonraTeşekkür ederim ederim tabi çünkü niçin etmeyeyim
Hadi bakalım Azize geldiği gibi gitsin inşallah
No no no, aklına getirme öyle düşüncelerAy ya dedikleri gibi şok olacağımız bir eleme olursa , Hasan gidiyomus bir de
Niye bana inanmıyorsun ki?Dilara bu hafta potaya göndereceği kişiyi seçerken tahsin gönüllü gitti potaya sıkıldı mı acaba kim bilir belkide tahsin olabilir
Tahsin börek yüzünden çok mahçup oldu o yüzden kendi gitti potaya sıkıldığından değil. Daha onların elenme vakti gelmedi. Gelmemiş olmalıDilara bu hafta potaya göndereceği kişiyi seçerken tahsin gönüllü gitti potaya sıkıldı mı acaba kim bilir belkide tahsin olabilir
Ne bileym her taraf çok edici bir eleme diyor, ben de şaştım kaldımNo no no, aklına getirme öyle düşünceler
Olabilir mantıklı ama potaya da gitmeyi istemesi ilginç sonuçta yarışma bu umarım elenmezTahsin börek yüzünden çok mahçup oldu o yüzden kendi gitti potaya sıkıldığından değil. Daha onların elenme vakti gelmedi. Gelmemiş olmalıbaştan çok realist hesaplar yaptığı için kızıyordum tahsine ama şimdi o hali dr kalmadı alçak gönüllü bir adam oldu. Azize görkem pelin olmalı sırada geri kalanlar en iyiler onlarnyeteneğine göre tek tek gidecek, her gidene de üzüleceğiz eminim.
Ondan önce diğerleri gitsin şimdi giderse sevinmemAdamım Sergen gitse kaç kişi sevinir?
Yarışmanın başlarında bu kadar sık takmıyordu sankiTahsini şapkasız gördünüz mü hiç
Adamım Sergen gitse kaç kişi sevinir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?