- 8 Haziran 2013
- 57.077
- 151.594
- 898
Bu akşam da emre evlendi şükürİnstagramda, bu hafta kimsenin beklemediği bir eleme olacak yazıyor.
Emre evlenmeden önce de öyle yazmışlardı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam da emre evlendi şükürİnstagramda, bu hafta kimsenin beklemediği bir eleme olacak yazıyor.
Emre evlenmeden önce de öyle yazmışlardı.
Kabak Tatlısı güzel oluyor ya.Kabak iyiyse yemelere doyamazsın. Portakallı kabak Beyimin spesiyalidir aslında..Güzel yapar (-dı)Allah için..Kabak tatlısı deyince isabel in yaptığı portakallı kabak tatlısı geldi gözümün önüne
Artık yapmıyor mu?Kabak Tatlısı güzel oluyor ya.Kabak iyiyse yemelere doyamazsın. Portakallı kabak Beyimin spesiyalidir aslında..Güzel yapar (-dı)Allah için..
Yapmıyor maalesef. Sen daha iyi yapıyorsun dedi ve üstüme kaldı. Klasik bir kaçış.Artık yapmıyor mu?
Sizin daha iyi yaptığınızdan hiç şüphem yok. Bence de siz daha iyi yaparsınız.Yapmıyor maalesef. Sen daha iyi yapıyorsun dedi ve üstüme kaldı. Klasik bir kaçış.
Görkem 'i en başta da sevmemiştim, yine sevmiyorum. Ama dün Dilara' ya iyi saydırdıGörkemi resmen pr için getirtmisler tuhaf tuhaf hareketleri var ablası da değişik biri katılmadığı yarışma kalmamış kuaförüm sensin temizlik benim işim gibi görkem de ilgi çekmek için kavga çıkartıyor sürekli bir gergin o ses Türkiye erken final yapcak diye uzattılar ama keşke azize ve görkemi geri getirtmek yerine masterclass verselerdi daha mantıklı olurdu bir tık iğreti gelmedi değil yarışmadan
İzlemedim Deynep’im.yasminsay masterchefi izledin mi?
Sakarya'da yaşayan biri olarak nasıl buldun yemekleri
Dımbıl çorbası yapıyor musun sen de, ilk defa bu isimde çorba gördüm.
❤Sizin daha iyi yaptığınızdan hiç şüphem yok. Bence de siz daha iyi yaparsınız.
Ama genellikle hamileyken de lezzetsiz de olsa başkasının yaptığı yemek daha lezzetli geliyor insana
Ama Pelin Azize'den bin kat iyidir.Pota çok güçlü bu hafta, pelin ya da azize dışında giden herkese üzülürüm
Sakarya'da çekim yapıldı, göl kenarında. Restoran sahibi de konuklar arasındaydı. Sakarya halkı balık sevmiyor, sevdirmeye çalışıyoruz dedi. Ben de hııııı sevmiyor, o zaman yasmingil neden satıyor balıkları, belki sana da satmıştır dedimİzlemedim Deynep’im.
Dımbıl çorbası nedir yahu?
Sakarya’da birçok Kültür bir arada yaşıyor. Ama en eski kökeni olanlar Manav’lar. Onlara ait olabilir
O soğukta nasıl yemek yapıyorlar ya, kış geldi. Çekim geçen hafta yapılmış olsa bile kasım ayı sonuçta, soğukSakarya'da çekim yapıldı, göl kenarında. Restoran sahibi de konuklar arasındaydı. Sakarya halkı balık sevmiyor, sevdirmeye çalışıyoruz dedi. Ben de hııııı sevmiyor, o zaman yasmingil neden satıyor balıkları, belki sana da satmıştır dedim
Sakarya’nın ünlü bir balıkçısı var, adamın işi tamamen showSakarya'da çekim yapıldı, göl kenarında. Restoran sahibi de konuklar arasındaydı. Sakarya halkı balık sevmiyor, sevdirmeye çalışıyoruz dedi. Ben de hııııı sevmiyor, o zaman yasmingil neden satıyor balıkları, belki sana da satmıştır dedim
Geçen hafta bizim buralar çok sıcaktı, çekimde o zaman yapılmıştır muhtemelenO soğukta nasıl yemek yapıyorlar ya, kış geldi. Çekim geçen hafta yapılmış olsa bile kasım ayı sonuçta, soğuk
Merak ettim, bakayımSakarya’nın ünlü bir balıkçısı var, adamın işi tamamen show
Balıkçı Hüseyin
O satamıyor muymuş acaba?
Göl kenarında hangi restoran acaba?
Tunatan desem, göl kenarında değil?
Geçen hafta ben de o taraflardaydım .Yazdan kalma bir gündü piknik yaptık.O soğukta nasıl yemek yapıyorlar ya, kış geldi. Çekim geçen hafta yapılmış olsa bile kasım ayı sonuçta, soğuk
Çok ta göl kenarı değildi aslında, arkadan gözüküyordu Netten baktım Maltepe parkmış. Adını unuttum soyadı Akbaştı. Biraz önce Tekrarını izledim. Adam aslında Sakarya'da dememiş. Ülkemizin üç tarafı denizlerle çevrili ama balık tüketimi yurt dışına bakarak az, uğraşıyoruz demiş Ülkece az demiş yani.Sakarya’nın ünlü bir balıkçısı var, adamın işi tamamen show
Balıkçı Hüseyin
O satamıyor muymuş acaba?
Göl kenarında hangi restoran acaba?
Tuna Tan desem, göl kenarında değil?
Merak ettim, bakayım