Maltepe Park tepelik bir yerdeGeçen hafta ben de o taraflardaydım .Yazdan kalma bir gündü piknik yaptık.
Çok ta göl kenarı değildi aslında, arkadan gözüküyorduNetten baktım Maltepe parkmış. Adını unuttum soyadı Akbaştı. Biraz önce Tekrarını izledim. Adam aslında Sakarya'da dememiş. Ülkemizin üç tarafı denizlerle çevrili ama balık tüketimi yurt dışına bakarak az, uğraşıyoruz demiş Ülkece az demiş yani.
Azize veya Sergen insallahDeynepnaz bacım kim gidiyo bu hafta tahsin diye duyum aldım ama sen bilirsin bu hafta kim evleniyo
Haklısın ama azize ye ve görkem'e verilen şans diğerlerine verilecek miAzize veya Sergen insallah
İzlemeyi biraktim hala uyuzlugum gecmedi
O kadar saçma ki bu yaptıkları şey. bundan sonra elenen insanlara haksızlık olmıcak mı.. Onlara da final öncesi şans verilsin oyleyse.. Iyıce sapıttılarHaklısın ama azize ye ve görkem'e verilen şans diğerlerine verilecek mi
Hayıııır, tahsin şimdi değil, sergen de değil, hakettikleri kadar uzun kalmalılar. Pelin azize görkem gitmeli önceDeynepnaz bacım kim gidiyo bu hafta tahsin diye duyum aldım ama sen bilirsin bu hafta kim evleniyo
Sana katılıyorum tahsin'e kadar gitmesi gereken başka isimler varHayıııır, tahsin şimdi değil, sergen de değil, hakettikleri kadar uzun kalmalılar. Pelin azize görkem gitmeli önce
Hak verdim sankiBu hafta sergen gidicek dıyorlar, emre gibi o da boykot yapacakmış. Sinirlenmiş elenenler geri gelecekse bız ne dıye yarısıyoz diye çıkısmıs millete.. Senin sayfa ne diyordeynepnaz
Maşaallah bebiş varmış
Deynepnaz bacım kim gidiyo bu hafta tahsin diye duyum aldım ama sen bilirsin bu hafta kim evleniyo
Bu hafta sergen gidicek dıyorlar, emre gibi o da boykot yapacakmış. Sinirlenmiş elenenler geri gelecekse bız ne dıye yarısıyoz diye çıkısmıs millete.. Senin sayfa ne diyordeynepnaz
Biraz daha bekleyin bize güvenin yazıyor, ama umulmadık biri gidecek diyor sayfa
Azize gitse keşke.Biraz daha bekleyin bize güvenin yazıyor, ama umulmadık biri gidecek diyor sayfaİnşallah Hasan, Tahsin gitmez
Hayırlı olsun maşaallah çok sevindim
Hasan giderse benim arabanın yarısıda gidiyorBiraz daha bekleyin bize güvenin yazıyor, ama umulmadık biri gidecek diyor sayfaİnşallah Hasan, Tahsin gitmez
Hayırlı olsun
Benım araba duruyor, ben gezdiririm siziHasan giderse benim arabanın yarısıda gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?