• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

:KK45:Teşekkür ederim 🥰 ederim tabi çünkü niçin etmeyeyim :rolleyes:
Hadi bakalım Azize geldiği gibi gitsin inşallah:KK53:
Bu hafta giderse çok gülerim demiştim ama vazgeçtim. Gülme komşuna gelir başına demişler. Masterchefe katılınca ben de elenir, ertesi gün tekrar katılır, ondan sonraki gün potaya gider ve o hafta tekrar elenirim sonra:KK45:

Dilara bu hafta potaya göndereceği kişiyi seçerken tahsin gönüllü gitti potaya sıkıldı mı acaba kim bilir belkide tahsin olabilir
Tahsin börek yüzünden çok mahçup oldu o yüzden kendi gitti potaya sıkıldığından değil. Daha onların elenme vakti gelmedi. Gelmemiş olmalı 😅 baştan çok realist hesaplar yaptığı için kızıyordum tahsine ama şimdi o hali dr kalmadı alçak gönüllü bir adam oldu. Azize görkem pelin olmalı sırada geri kalanlar en iyiler onlarnyeteneğine göre tek tek gidecek, her gidene de üzüleceğiz eminim.

Tahsin börek yüzünden çok mahçup oldu o yüzden kendi gitti potaya sıkıldığından değil. Daha onların elenme vakti gelmedi. Gelmemiş olmalı 😅 baştan çok realist hesaplar yaptığı için kızıyordum tahsine ama şimdi o hali dr kalmadı alçak gönüllü bir adam oldu. Azize görkem pelin olmalı sırada geri kalanlar en iyiler onlarnyeteneğine göre tek tek gidecek, her gidene de üzüleceğiz eminim.
Olabilir mantıklı ama potaya da gitmeyi istemesi ilginç sonuçta yarışma bu umarım elenmez

Back