- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
Azize gitsinKim gidecekSafanur olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azize gitsinKim gidecekSafanur olmasın
Ağzından bal damlıyorAzize gitsin
Azize diyorum sabahtan beriKim gidecekSafanur olmasın
Ben de böyle oldumO ne tabak öyle ya ben orada olsam girmeden kaybetmiştim
Tatlıyla fazla aram yok dedi, ağır geliyor bana dedi, fazla yapmazdır belkiBence de Azize yapamaz bu tabağı. Diğerlerinin büyük hatalar yapması lazım
Bir merdane de sana gelsin bendenAsla o gidiyor mus bu gidiyor musss demelere inanmam birdaha
Safanur haric diger ikisinden biri gider iki durumda da sevinirim. Ha eski tat var mi asla yok oyle boyle izliyorum iste basladik bi kere
Bu defa hakli cikabilirler ama 1 2 kez denedim inanip baska cikmasindanda inanmayip direk sonucu ogrenmek daha iyi olur diycemde gerci bu saatten sonra cokta onemi yok gibi kalanin gidenin ...Bir merdane de sana gelsin benden
Ne demek inanmıyorum
Ben safanurun herseyıne gıcık oluyorumAzize gitsin istiyorum ama safanurun şu dudak büzüşüne ayar oldum çakasım geldi bitane
O evli ya emin olamadımAzize diyorum sabahtan beri
Ve bence o gidiyorBen safanurun herseyıne gıcık oluyorum
45'i yanlislikla 35 yazmış olabilirler mi?Azize benden büyük sanıyordum, 35 yaşındaymış
Azize kesin mi ona göre sevineceğimHaftaya yazmayacağım kimin eleneceğini, küstüm size inanmıyorsunuz bana