Kelime oyunu galiba.Ben elenecek yazmadım, gitse kaç kişi sevinir yazdım diyeceksiniz sonradan. Şuan sevinmeyiz çoğumuz
Valla ben hatırlayamadımYarışmanın başlarında bu kadar sık takmıyordu sanki
Ben dün demiştim Sergen gidiyor diye.. Adam sinirlenmiş elenenlerin geri gelmesine. Alın başınıza çalın yarışmanızı demiş (bu kısmı biraz abartmış olabilirimKelime oyunu galiba.Ben elenecek yazmadım, gitse kaç kişi sevinir yazdım diyeceksiniz sonradan. Şuan sevinmeyiz çoğumuz
Ama bu saatlerde elenen yazmanıza alıştık. Çoğu kişi Onun evleneceğini algılar.tamam işte onu sordum zaten elenir dimedim ki
Azize gidecekBen dün demiştim Sergen gidiyor diye.. Adam sinirlenmiş elenenlerin geri gelmesine. Alın başınıza çalın yarışmanızı demiş (bu kısmı biraz abartmış olabilirim)
Azize gitse ne olur kapıdan kovsalar bacadan geri geliyoAzize gidecek
Bitti artık daha gelemez ki. Gidecek diyorum, 9 yaşındaki kızım bile, O gitmişti niye geri geldi ki diyorSergen genel olarak başarılı
Azize gitse ne olur kapıdan kovsalar bacadan geri geliyo
Kabul et artık dikiş tutmuyoGerçi kendimden emin yazmayayım, sonra madara oluyorum
Ama bu saatlerde elenen yazmanıza alıştık. Çoğu kişi Onun evleneceğini algılar.. Sergen giderse bilmiş sayılmayacaksınız o halde.
Sergen gitmek niyetinde gibi değil. Yukarı çıkacak gibi, safayla sergen potadan çıktı benceBen dün demiştim Sergen gidiyor diye.. Adam sinirlenmiş elenenlerin geri gelmesine. Alın başınıza çalın yarışmanızı demiş (bu kısmı biraz abartmış olabilirim)
Aynısını yazacaktımSergen güzel tabak yapmışyukarı çıkar O, elenmez bu hafta.
Sergen çoğu zaman bu hafta kesin ben giderim diyor kaç haftadır, kendine güvenmiyor fazla, hatta takımını beğenmeyince gözü korkuyor yeniliriz diyeSergen gitmek niyetinde gibi değil. Yukarı çıkacak gibi, safayla sergen potadan çıktı bence
Aynısını yazacaktım
Safanur kesin çıkar o 3lüden, azize ya da pelinden biri diye düşünüyorum benTahsin, Sergen, Hasan çıktı yukarı. 3 kadın yarışmacı kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?