Yok zaten aynısını yapsa anlarlardı, buhar olayı falan sekil şemal aynı, yaratıcılık oyunuydu o yuzden sınırlenmıslerdır, bi de danılonun kasık atması falan tuzu biberi olmustur. Bakalım ne olcakGözleri sulanmıştı, duygulandı. Ama diskalifiye olmasını gerektiren bir durum değil. Tıpatıp aynı değilmiş, öyle bir şey yazıyordu.
Kırmızı takım yenecekŞahane bir savaş var, finali heyecanla bekliyorum
Ayyy bayılırım ama 2 yıldır yapmadım, fırsat bulunca yapayım bariİçli köfteeeee, olsa da yesek
Cigkofte yerken icli kofte izliyorumİçli köfteeeee, olsa da yesek
Ben bugun yedimİçli köfteeeee, olsa da yesek
Ben çok oburum sanırım ya, pırasa dışında her şeyi yerim ama midyenin yeri de bir başkaCigkofte yerken icli kofte izliyorumher gordgmuzu de canimjz cekmesin yahu ya neyseki midye sevmem hic yemedim dun aksam rahattm
Aa bayilirim pirasaya benBen çok oburum sanırım ya, pırasa dışında her şeyi yerim ama midyenin yeri de bir başka
Ben bıyıktan göremiyorumAa bayilirim pirasaya ben
Mehmet sef in ust dudagna nlmus oyle sisik
Gorunmeyecek gibi deel kiBen bıyıktan göremiyorum
Benimde dikkatimi çektimi sürekli adamın üst dudağına bakıyorum sanki ufak bi botoks yaptırmış gibiAa bayilirim pirasaya ben
Mehmet sef in ust dudagna nlmus oyle sisik
Yok yaa yaptirmamistir da aynen oyle gorunuyor bende oraya odaklaniyorum hepBenimde dikkatimi çektimi sürekli adamın üst dudağına bakıyorum sanki ufak bi botoks yaptırmış gibi
Ondan niye diskalifiye olsun ki sonuçta adamın eşi bilerek paylaşmıştır ay bir de safanur yemek yaparken sürekli dudaklarını fok balığı gibi büzmesi yok muArastidim netten bir urune alerjisi oldugu icin bu haldeymis kendisi aciklamis
Bir de araz esiyle dudak dudaga foto paylasimi yapmis diye diskalifiye edilebilir gbi bir haber okudum ama bilemiyorum
EvetBen kaçırtım o makarna noddle mi? Dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?