• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Yok canım sadece ön sezi diyelim
Böyle büyük projeleri arkasında çalışan büyük ekip var ben deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 'nın söylemeninden yola çıkarak kurgulama da olabilir biz kapabildiklerinize bakalım demek istedim 😉
Sonlara kalacak isimler belli yanlışlıkla talihsiz şekilde önceden elenmesseler tabi. Tabiki çoğu şeyi ekip ayarlıyor hasanda becerikli ama tabi.

Sonlara kalacak isimler belli yanlışlıkla talihsiz şekilde önceden elenmesseler tabi. Tabiki çoğu şeyi ekip ayarlıyor hasanda becerikli ama tabi.
Tahsinin kalmasını isterim feminist tarafım birde kadın oyuncu olsada aslanlar gibi arkasında dursak diyor 😏bizim kedikcikler süsüten tarzdan başka bir şey bilmiyolar eski birincilerden cemre gibi bir kız geleydi şuracığa arkasında panter olurduk 😂

Tahsinin kalmasını isterim feminist tarafım birde kadın oyuncu olsada aslanlar gibi arkasında dursak diyor 😏bizim kedikcikler süsüten tarzdan başka bir şey bilmiyolar eski birincilerden cemre gibi bir kız geleydi şuracığa arkasında panter olurduk 😂
Tahsin becerikli maşallah elenmez kolay. Eski bölümleri hiç izlemedim özet baktım hep fikrim yok pek Barboros ve serhat harici 🤭

Yan taraftaki sette moda bölümü programı çekiyorlardır belki, molalarda gidip bakıp örnek alıyorlardır:KK53:
Ben de kadınlardan favorim olmasını isterdim. En başta Dilara favorimdir, tabii sonradan değişti. 🤦‍♀️
Geçen sene Tanya, Esra iyiydi. Özgürü Ebruyu sevememiştim Duygu da dominantdı. Kadınlar güçlü olsun, hakkını savunsun istiyoruz, sesleri çıkınca da cadı geliyor gözümüze:skandal:

Back