- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.000
- 373
Susuyorum
Ben noodle diye duydum bunlarda herhalde noodle'nin anneleri kalın kalın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Susuyorum
Bu anam babam usulu erişteeeeBen noodle diye duydum bunlarda herhalde noodle'nin anneleri kalın kalın
Yanii esi ama oyle yazmislar bilemem ben haberin yalancisiyim ... bi grup bunu destekleyip mutlulk dilerken bi grup insan da yanls oldgnu yazmis vs .Ondan niye diskalifiye olsun ki sonuçta adamın eşi bilerek paylaşmıştır ay bir de safanur yemek yaparken sürekli dudaklarını fok balığı gibi büzmesi yok mu
Fazla yapma eşinin dikkatini çekersinYanii esi ama oyle yazmislar bilemem ben haberin yalancisiyim ... bi grup bunu destekleyip mutlulk dilerken bi grup insan da yanls oldgnu yazmis vs .
Ya biz tikli miyiz neyiz senle bende safanurun o hareketine takiliyorum istemsizce bende yapiyorm filan
Oda oyle yaptgnin farknda degil benceFazla yapma eşinin dikkatini çekersin
Demek ki bir ben değilim tilki arkadaşım benim
Potaya gitsin vr yarismadan gitsin artik o ve azize gitsin ondan sonra daha keyifli olacak . Herkes guclu kalacak bir de mert eh istePelin gitsin potaya
Azize yine bişeyler çıkarıyo ortaya pelin geçen hafta takımı sayesinde 3 0 yaptı ama kendisinin bir başarılı tabağını hatırlamıyorum gitsinPotaya gitsin vr yarismadan gitsin artik o ve azize gitsin ondan sonra daha keyifli olacak . Herkes guclu kalacak bir de mert eh iste
OlabilirOda oyle yaptgnin farknda degil bence
Eşim hep mavi kazansın yoksa emre ilk potaya düşen olur deyip duruyordu, dediği olmuş. Ben reklamdan sonrasını izlemedim. Uyku saatini kaçırmamak lazımEvet klasik son yine Emre potada ve benim tatlim hic kizmiyor sjnirlenmiyor bile hala gulumsuyor Allah bu cocgn yolunu bahtini acik etsin. Cikar potadan orda pelin varken yani Emre gitmez diye umuyorum
Valla bence iyi yapmış. Ben de yapardim.Gerçekten Hamza paylaşım yapmış, kıskançlık kokusu
Eki Görüntüle 2944365
Değil mi, ne o saldırganlık, tamam dikkat dağıtmaya çalışırsın da damarına basılmaz insanın, hile gibi bir şeyDilara aşırı irrite oluyorum sana. Ağza yüze bak mimiklere bak ayhhh
Baştan aşağı şov yaaDeğil mi, ne o saldırganlık, tamam dikkat dağıtmaya çalışırsın da damarına basılmaz insanın, hile gibi bir şey