• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ondan niye diskalifiye olsun ki sonuçta adamın eşi bilerek paylaşmıştır ay bir de safanur yemek yaparken sürekli dudaklarını fok balığı gibi büzmesi yok mu🤭
Yanii esi ama oyle yazmislar bilemem ben haberin yalancisiyim ... bi grup bunu destekleyip mutlulk dilerken bi grup insan da yanls oldgnu yazmis vs .

Ya biz tikli miyiz neyiz senle 🤣🤣 bende safanurun o hareketine takiliyorum istemsizce bende yapiyorm filan

Yanii esi ama oyle yazmislar bilemem ben haberin yalancisiyim ... bi grup bunu destekleyip mutlulk dilerken bi grup insan da yanls oldgnu yazmis vs .

Ya biz tikli miyiz neyiz senle 🤣🤣 bende safanurun o hareketine takiliyorum istemsizce bende yapiyorm filan
Fazla yapma eşinin dikkatini çekersin 🤭😁😁
Demek ki bir ben değilim tilki arkadaşım benim😄😄:KK19:

Potaya gitsin vr yarismadan gitsin artik o ve azize gitsin ondan sonra daha keyifli olacak . Herkes guclu kalacak bir de mert eh iste
Azize yine bişeyler çıkarıyo ortaya pelin geçen hafta takımı sayesinde 3 0 yaptı ama kendisinin bir başarılı tabağını hatırlamıyorum gitsin

Evet klasik son yine Emre potada ve benim tatlim hic kizmiyor sjnirlenmiyor bile hala gulumsuyor Allah bu cocgn yolunu bahtini acik etsin. Cikar potadan orda pelin varken yani Emre gitmez diye umuyorum
Eşim hep mavi kazansın yoksa emre ilk potaya düşen olur deyip duruyordu, dediği olmuş. Ben reklamdan sonrasını izlemedim. Uyku saatini kaçırmamak lazım 😅

ay tam burcuyu haklı bulmaya başlıyorum dedim, pişman etti. kopya çekmeseydiniz öyleyse.
emre huyunuzu biliyor, gayet de akıllı davrandı.
hasan da aynı azize ve dilaraya benzemeye başladı. kaybedince hırçınlaşıyor, bahanelerin sonu gelmiyor.
pelin, azize ve dilara; fark ne kadar ortada.

Son düzenleme:
Back