• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Kizlaaar kritik yapmiyoruz kac aksamdir huuu huu izliyor musunuz
Farkettinizmi dilara dediki sergen burcu eti cikarip pilavin uzerine koyup firina atiyorum dedi burcu tamam sadece bana soylemen yeterli diye cevap verdi 😡😡 guya sergen e de danisti diye bu kdr ego olur mu ya

Bu hafta kim eleniyor deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 🤣

Kizlaaar kritik yapmiyoruz kac aksamdir huuu huu izliyor musunuz
Farkettinizmi dilara dediki sergen burcu eti cikarip pilavin uzerine koyup firina atiyorum dedi burcu tamam sadece bana soylemen yeterli diye cevap verdi 😡😡 guya sergen e de danisti diye bu kdr ego olur mu ya

Bu hafta kim eleniyor deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 🤣
Bu hafta yolcu pelin bence

Burcuyla azize girdi birbirine, listede kimyon yok azize kimyon koydu. Uyuz bildiğin. Ve evet güneydoğuda kimyon yok 😡

Bu hafta yolcu pelin bence

Burcuyla azize girdi birbirine, listede kimyon yok azize kimyon koydu. Uyuz bildiğin. Ve evet güneydoğuda kimyon yok 😡
Olabilir ama bu kadar buyutulmesi de gerekmiyordu azizeden cok haz etmesemde suan hakli geldi bana
Burcu nun konusmasi hep onu kucumser tarzdaydi jzledin mi

Olabilir ama bu kadar buyutulmesi de gerekmiyordu azizeden cok haz etmesemde suan hakli geldi bana
Azize sıkısınca hep ağlıyor, burcuyu sevmem ama kendını güzel ifade etti. Azize de gözyaşının arkasına saklanacagına iki cümle kursun

İzledim ama azize sinsi bir kadın, listede olmayan baharatı ekleyemezsin. Yapma dendiyse yapmayacaksın

Back