Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta yolcu pelin benceKizlaaar kritik yapmiyoruz kac aksamdir huuu huu izliyor musunuz
Farkettinizmi dilara dediki sergen burcu eti cikarip pilavin uzerine koyup firina atiyorum dedi burcu tamam sadece bana soylemen yeterli diye cevap verdi guya sergen e de danisti diye bu kdr ego olur mu ya
Bu hafta kim eleniyor deynepnaz
Olabilir ama bu kadar buyutulmesi de gerekmiyordu azizeden cok haz etmesemde suan hakli geldi banaBu hafta yolcu pelin bence
Burcuyla azize girdi birbirine, listede kimyon yok azize kimyon koydu. Uyuz bildiğin. Ve evet güneydoğuda kimyon yok
Azize sıkısınca hep ağlıyor, burcuyu sevmem ama kendını güzel ifade etti. Azize de gözyaşının arkasına saklanacagına iki cümle kursunOlabilir ama bu kadar buyutulmesi de gerekmiyordu azizeden cok haz etmesemde suan hakli geldi bana
Burcu nun konusmasi hep onu kucumser tarzdaydi jzledin mi
İzledim ama azize sinsi bir kadın, listede olmayan baharatı ekleyemezsin. Yapma dendiyse yapmayacaksınOlabilir ama bu kadar buyutulmesi de gerekmiyordu azizeden cok haz etmesemde suan hakli geldi bana
Burcu nun konusmasi hep onu kucumser tarzdaydi jzledin mi
Allah mesut etsin inşaallah maşaallahBu hafta Dilara evlenir
işte... kuramıyor..Azize sıkısınca hep ağlıyor, burcuyu sevmem ama kendını güzel ifade etti. Azize de gözyaşının arkasına saklanacagına iki cümle kursun
Aynen. Esim Batmanli. Kayinvalidemin kimyon kullandigini hic gormedim. Orada Burcu hakliydi.Bu hafta yolcu pelin bence
Burcuyla azize girdi birbirine, listede kimyon yok azize kimyon koydu. Uyuz bildiğin. Ve evet güneydoğuda kimyon yok
Gercekten sadece ortalığı karıstırıyor, sivri dilli olunca kendını dokunulmaz sanıyorSu Araz ne zaman elenir acaba? Mikser gibi adam ya.
Aldığı yemekleri de hep kaybediyor. Yetenek de yok bence.Su Araz ne zaman elenir acaba? Mikser gibi adam ya.
Ayyy nefret ediyorum Azize'den. Bir de ayni gorumcem kadinin tipiÖf cidden dilara sergen araza kılım ama şu azize elendiğinde helva yapıp dağıtıcam böyle itici oyuncu bi kadın daha yok ya
Evet ya aon derece itici bir insan.Gercekten sadece ortalığı karıstırıyor, sivri dilli olunca kendını dokunulmaz sanıyor
Bence de yok ya fazla bile kaldi diye düşünüyorum.Aldığı yemekleri de hep kaybediyor. Yetenek de yok bence.