Çok zor çokBurcu azize dilara beraber nasıl çalışacak merak ediyorum
Bence deBurcu aldı bence
Hamza ifşa etmiş bunu da galiba
Akşam son reklamdan sonrasını izlemedik ama ben tahmin etmiştim sergen pelin takası olacağını. Potaya gitmemek için kuzu kuzu çalışacaklar beraber. İzlenmeye değer olsu bu haftaBurcu nihayet akıllıca bir karar verdısergen şokk
Burcu çok hırslı bu defa çok sağlam bir takım yaptı. Anlaşamıyor bunlaeı seçmez diyengeriye bırakılanları toplayıverdiBence deAllahım istemsizce burcunun takımını tutuyorum, bugunlerı de gördüm ya
Diskalifiye etmezler belki ama direk son üçlü potasına alabilirler
Bak sen HamzayaHamza ifşa etmiş bunu da galiba
Bu hafta güzel olcak bence de..Akşam son reklamdan sonrasını izlemedik ama ben tahmin etmiştim sergen pelin takası olacağını. Potaya gitmemek için kuzu kuzu çalışacaklar beraber. İzlenmeye değer olsu bu hafta
Burcu çok hırslı bu defa çok sağlam bir takım yaptı. Anlaşamıyor bunlaeı seçmez diyengeriye bırakılanları toplayıverdiben burcuya karşı olumsuz değilim ama daha fazla beğendiklerim var
Diskalifiye etmezler belki ama direk son üçlü potasına alabilirler
Sonuçta kendisi yapmış görsel aynı olsa da. Guinness rekorlar kitabına girmiyor ya tamanen farklı olsınBu hafta güzel olcak bence de..
Zaten hasan sevmeyenler diskalifiye olsun dıyorlardır, yoksa bu yuzden de kımse cıkarılmaz yarısmadan
İşte şundan esinlendim falan deseydi, daniloya da yazık yaaSonuçta kendisi yapmış görsel aynı olsa da. Guinness rekorlar kitabına girmiyor ya tamanen farklı olsın
.
Gözleri sulanmıştı, duygulandı. Ama diskalifiye olmasını gerektiren bir durum değil. Tıpatıp aynı değilmiş, öyle bir şey yazıyordu.İşte şundan esinlendim falan deseydi, daniloya da yazık yaaama hasan o sırada içten içe nasıl gülüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?