• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

🙄

Eklentiler

• Screenshot_20211102_120644_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_20211102_120644_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 45
Burcu nihayet akıllıca bir karar verdı 😅 sergen şokk🤣
Akşam son reklamdan sonrasını izlemedik ama ben tahmin etmiştim sergen pelin takası olacağını. Potaya gitmemek için kuzu kuzu çalışacaklar beraber. İzlenmeye değer olsu bu hafta
Bence de ☺️ Allahım istemsizce burcunun takımını tutuyorum, bugunlerı de gördüm ya 🤣
Burcu çok hırslı bu defa çok sağlam bir takım yaptı. Anlaşamıyor bunlaeı seçmez diyengeriye bırakılanları toplayıverdi 😁 ben burcuya karşı olumsuz değilim ama daha fazla beğendiklerim var
Diskalifiye etmezler belki ama direk son üçlü potasına alabilirler

Akşam son reklamdan sonrasını izlemedik ama ben tahmin etmiştim sergen pelin takası olacağını. Potaya gitmemek için kuzu kuzu çalışacaklar beraber. İzlenmeye değer olsu bu hafta

Burcu çok hırslı bu defa çok sağlam bir takım yaptı. Anlaşamıyor bunlaeı seçmez diyengeriye bırakılanları toplayıverdi 😁 ben burcuya karşı olumsuz değilim ama daha fazla beğendiklerim var

Diskalifiye etmezler belki ama direk son üçlü potasına alabilirler
Bu hafta güzel olcak bence de..
Zaten hasan sevmeyenler diskalifiye olsun dıyorlardır, yoksa bu yuzden de kımse cıkarılmaz yarısmadan

Bu hafta güzel olcak bence de..
Zaten hasan sevmeyenler diskalifiye olsun dıyorlardır, yoksa bu yuzden de kımse cıkarılmaz yarısmadan
Sonuçta kendisi yapmış görsel aynı olsa da. Guinness rekorlar kitabına girmiyor ya tamanen farklı olsın🤣🤣🤣
.

İşte şundan esinlendim falan deseydi, daniloya da yazık yaa 😅 ama hasan o sırada içten içe nasıl gülüyordur
Gözleri sulanmıştı, duygulandı. Ama diskalifiye olmasını gerektiren bir durum değil. Tıpatıp aynı değilmiş, öyle bir şey yazıyordu.

Back