Yok yatma istihareye çok kesin ongoru olarak söyledin önceden haber vermişlerdir sana dedim sordum :dValla onu bilmiyorum dur bir istihareye yatayım
Burcu bana kalacak gibi gelmiyor onu hırssı keskin sirke gibi
Yattığım yerden bakayım dedimBen keyif yapacağım dedim, cano yatıyordu
Hayırlı geceler..Ben yatıyorum
Hayırlı geceler
İyi gecelerBen yatıyorum
Hayırlı geceler
TahsinEmre, Hasan, Eren, Burcu ilk dörtte olur sanki
Çoğumuz yatarak bakıyoruz şu anYattığım yerden bakayım dedim
Yok canım sadece ön sezi diyelimYok yatma istihareye çok kesin ongoru olarak söyledin önceden haber vermişlerdir sana dedim sordum :d
Onun boyu kısa ya görmemişim, Burcuyla yer değişebilirlerTahsin
Sonlara kalacak isimler belli yanlışlıkla talihsiz şekilde önceden elenmesseler tabi. Tabiki çoğu şeyi ekip ayarlıyor hasanda becerikli ama tabi.Yok canım sadece ön sezi diyelim
Böyle büyük projeleri arkasında çalışan büyük ekip var bendeynepnaz 'nın söylemeninden yola çıkarak kurgulama da olabilir biz kapabildiklerinize bakalım demek istedim
Tahsinin kalmasını isterim feminist tarafım birde kadın oyuncu olsada aslanlar gibi arkasında dursak diyorSonlara kalacak isimler belli yanlışlıkla talihsiz şekilde önceden elenmesseler tabi. Tabiki çoğu şeyi ekip ayarlıyor hasanda becerikli ama tabi.
Tahsin becerikli maşallah elenmez kolay. Eski bölümleri hiç izlemedim özet baktım hep fikrim yok pek Barboros ve serhat hariciTahsinin kalmasını isterim feminist tarafım birde kadın oyuncu olsada aslanlar gibi arkasında dursak diyorbizim kedikcikler süsüten tarzdan başka bir şey bilmiyolar eski birincilerden cemre gibi bir kız geleydi şuracığa arkasında panter olurduk
Yan taraftaki sette moda bölümü programı çekiyorlardır belki, molalarda gidip bakıp örnek alıyorlardırTahsinin kalmasını isterim feminist tarafım birde kadın oyuncu olsada aslanlar gibi arkasında dursak diyorbizim kedikcikler süsüten tarzdan başka bir şey bilmiyolar eski birincilerden cemre gibi bir kız geleydi şuracığa arkasında panter olurduk
Pelinden sonra diye düşünüyorum benBu Burcu ne zaman elenir tahminen, yetti canıma ya
Burcu daha gider, bireysel de basarılı maalesefBu Burcu ne zaman elenir tahminen, yetti canıma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?