Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

şimdi faworilerim var tabiki ama finale gidebilecek isimler arasında değilller .mesela hasan finale yürür gibi ama sevemedim adamı.nasıl oy versem bilemedim

Araz ve Merve bunları beğeniyorum.Onlarda umarım gelir.
Kim kimdir bilmiyorum, bazı akşamlar benim kız seyrediyor diye şöyle bir göz ucuyla bakıyorum o kadar:)
Ben zaten Ateş elendikten sonra pek de bakmaz oldum, o çocuğum dururken Tunahan yarışıyor ya yarışma seyretme hayatım başlamadan bitmiştir.
Yarışmacı favori listesi veremeyeceğim o yüzden ama Soner şef 1 numaralı adamım, özellikle küpelerine bayılıyorum:)

Bende finalist gözüyle izleyeyim bı
Her izlediğimde eleştiriyorum sonra sinir oluyorum zapliyorum
Eşim saniye saniye izler onun favorileri var ama benim işime yaramaz onun favorileri
Biraz bekleyip gözlemlemek istiyorum

Çok haklısın abla Ateş dururken Tunahan'ın ne işi var.
Geçen bir tarif yaptıNe tatlı,ne tuzluAynı kendisine benziyor. Şeflerde benzetti
Bende Somer Şefi çok beğeniyorum.

Burcu'yu bendr başta sevmedim sonra bi belgesel kanalında gördüm kore yemekleri yapıyor kendine has küçük bi mekan yapmış hoşuma gitti çabası ordan bi sempati duydum
Belki severimŞimdilik sevemedim

rabiayı bekliyorum ben bir hevesle.fatmadan yana ümidim çoktu ama komi olarak dolanıyor.burcu sürekli elinin altına almış şunu doğra bunu doğra diye durmadan iş buyuruyor.mütevazılıkta biyere kadar.mercimekli köftede şov yapar diye düşündüm görüntüsü bile kötüydü.

kadın yarışmacılar çok zayıf reçetede.tekniktede keza öyle.eskilerden bir cemreyi bir güzideyi bir meltemi aramıyor değil gözlerim

Çok haklısın abla Ateş dururken Tunahan'ın ne işi var.
Geçen bir tarif yaptıNe tatlı,ne tuzluAynı kendisine benziyor. Şeflerde benzetti
Bende Somer Şefi çok beğeniyorum.
Aynen, Ateş yaşı da küçük, bir de anneanne tariflerini uyguluyordu, tipi de benim çocuğum olmaya pek uygun diye, sanki oğlum gibi görüyordum o varken biraz seyrettim ama o gidip Tunahan kalınca
Ay adamın adı Somer mi Allah'ım ben beni benden alıyorum bazen, tvden ve mutfaktan bu kadar uzağım işte:)))

İyi olan kazansın, Tunahan hariç :)))

yedekler gelince favorilerim değişir mutlaka ama şimdilik eren, sergen, tahsin favori
tunahan can en çok onu seviyorum ama daha çok genç, çok yol katetmesi lazım. orada olması bile şans bence.
burcu ve hamza ıııhh hiç sevemedim.

Tunahan hariç herkes kazanabilir

Hiç izlemedim ve kimseyi de tanımıyorum. Kpss'yi alıp herşeyin önüne koydum.

İsmi ve soy ismi çok uyumlu geldiği için Fatma Polat, Mercimek çorbasını çok seven bir arkadaşımı çok sevdiğim için Hamza Mercimek ve Hasan Tahsin'i hatırlattığı için Tahsin Küçük olarak belirledim üç favorimi.
Üçü arka arkaya elenmese bari. Çok çalışan ve emek veren kazansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…