Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Önümüzdeki haftayı da cok merak ediyorum ben, takımlar nasıl olacak diye, kırmızı takım keske Hıc bozulmasa
Valla ben masterchefi ilk defa izliyorum , ben hep öyle kalacak sanmıştım. Gerçeği öğrenince dumura uğradım

Tahsini seviyorum bende mavide. Kırmızı da herkes iyi ama Emre ve Sergen'i daha çok seviyorum
Ben yarışmayı sergen için izliyorum. Bence çok başarılı bir çocuk. Çoğunluğun iş imkanı , tecrübeleri ona göre çok daha iyi, ama çoğunu da kaç kez eledi. Başarılı buluyorum

Ben yarışmayı sergen için izliyorum. Bence çok başarılı bir çocuk. Çoğunluğun iş imkanı , tecrübeleri ona göre çok daha iyi, ama çoğunu da kaç kez eledi. Başarılı buluyorum
Kesinlikle katılıyorum Sergen çok iyi. Hem başarılı hem sempatik doğal içi dışı bir

Çorba ve anayemekte cok ıyı sergen, sabah hergun ezogelini ocaga koyup işime gücüme bakıyorum diyor, şefler bayılıyor çorbasına

Bugun yedekleri yarısması, bi kişi ana kadroya gececek, sizce kim gecer? Pelin veya araz ikisinden biri gelse
Pelin ilk başlarda cok havalı gelmısti, ama cok tatlı, cok sevdım ben
Araz olabilir oda çok başarılı

Bugun yedekleri yarısması, bi kişi ana kadroya gececek, sizce kim gecer? Pelin veya araz ikisinden biri gelse
Pelin ilk başlarda cok havalı gelmısti, ama cok tatlı, cok sevdım ben
Ben bu kadroyu zor ezberledim açıkçası başka kim var bilmiyorum, Ateş’i biliyorum bir tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…