- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Fazla özgüvenliydiler bu akşamHamzaya da güzel kapak oldu, 2 oy fazla alınca takım calısması budur diye gerildi, gördü sonucu
Ben mavi takımı komple sevmiyorum, tahsin ve tunahan eh.Ben Hamza'yı sevemedim
BenFatma da konuşurken sıkılıyorum ben, başka sıkılan var mı?
Önümüzdeki haftayı da cok merak ediyorum ben, takımlar nasıl olacak diye, kırmızı takım keske Hıc bozulmasaFazla özgüvenliydiler bu akşam
Valla ben masterchefi ilk defa izliyorum , ben hep öyle kalacak sanmıştım. Gerçeği öğrenince dumura uğradımÖnümüzdeki haftayı da cok merak ediyorum ben, takımlar nasıl olacak diye, kırmızı takım keske Hıc bozulmasa
YaaaValla ben masterchefi ilk defa izliyorum , ben hep öyle kalacak sanmıştım. Gerçeği öğrenince dumura uğradım
Fatma ve tahsin hariç diğerlerini sevemedimBen mavi takımı komple sevmiyorum, tahsin ve tunahan eh.
Ben
Aynen yaÖnümüzdeki haftayı da cok merak ediyorum ben, takımlar nasıl olacak diye, kırmızı takım keske Hıc bozulmasa
İyi oldu shshsYalnız 9 oy öndeyken yenilmek bayağı yıkıcı olmuştur.
Keşke ya bu hafta Burcu sinsireği ve Hamza karaktersizi elenir inşallah.Önümüzdeki haftayı da cok merak ediyorum ben, takımlar nasıl olacak diye, kırmızı takım keske Hıc bozulmasa
Bendensin ahahshsFatma ve tahsin hariç diğerlerini sevemedim
Tahsini seviyorum bende mavide. Kırmızı da herkes iyi ama Emre ve Sergen'i daha çok seviyorumBen mavi takımı komple sevmiyorum, tahsin ve tunahan eh.
Ben
Ben yarışmayı sergen için izliyorumTahsini seviyorum bende mavide. Kırmızı da herkes iyi ama Emre ve Sergen'i daha çok seviyorum
Kesinlikle katılıyorum Sergen çok iyi. Hem başarılı hem sempatik doğal içi dışı birBen yarışmayı sergen için izliyorum. Bence çok başarılı bir çocuk. Çoğunluğun iş imkanı , tecrübeleri ona göre çok daha iyi, ama çoğunu da kaç kez eledi. Başarılı buluyorum
Çorba ve anayemekte cok ıyı sergen, sabah hergun ezogelini ocaga koyup işime gücüme bakıyorum diyor, şefler bayılıyor çorbasınaBen yarışmayı sergen için izliyorum. Bence çok başarılı bir çocuk. Çoğunluğun iş imkanı , tecrübeleri ona göre çok daha iyi, ama çoğunu da kaç kez eledi. Başarılı buluyorum
Araz olabilir oda çok başarılıBugun yedekleri yarısması, bi kişi ana kadroya gececek, sizce kim gecer? Pelin veya araz ikisinden biri gelse
Pelin ilk başlarda cok havalı gelmısti, ama cok tatlı, cok sevdım ben
Ben bu kadroyu zor ezberledim açıkçasıBugun yedekleri yarısması, bi kişi ana kadroya gececek, sizce kim gecer? Pelin veya araz ikisinden biri gelse
Pelin ilk başlarda cok havalı gelmısti, ama cok tatlı, cok sevdım ben
Ateşi çiğ çiğ yerler bunlar, daha 18 yasında, bılmedıgı bırsuru sey varBen bu kadroyu zor ezberledim açıkçasıbaşka kim var bilmiyorum, Ateş’i biliyorum bir tek
Olabilir onu çok tanımıyorum:)Ateşi çiğ çiğ yerler bunlar, daha 18 yasında, bılmedıgı bırsuru sey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?