Reyting uğruna tutuyorlar işteTunahana gıcık oluyorum
Evet Türkiye'de kadın olmak başlı başına sıkıntı ama doğru yerleri bulup kendilerini geliştirebilirlerdi, sonuçta ülkede inşaatta çalışan kadın da var, kendine küçük bir kamyonet alıp mahalle mahalle balık satan kadın da var, sokakta ekmek parası kazanmaya çalışan kadın daha çok riski göze alıyor, kadınlar kadın işletmecileri bulup bulaşık yıkayarak başlayabilirlerdi, eğitimini alıp düzgün yerlerde staj yapan kadınlar da ilerletemedi mesleğini.Bence bunun sebebi daha kabiliyetli oldukları için değilŞartlar ile alakalı
Sen hiç bulaşıkcılıktan başlayıp sonra şef olan bir bayan
Ne gözle bakılır
Onlar her yerde her şartta çalışıp kendilerini geliştiriyorlar.
Reyting yapacak bir tarafıda yok ki yakında giderReyting uğruna tutuyorlar işte
çok tatlı ve sempatik bi adamSergen'i seven beğenen çokmuş
Tek değilim
Hamza, burcu safanuru de ekleyelim onların arasınaReyting yapacak bir tarafıda yok ki yakında giderrada olsaydım ilk şutlayacağım kişi olurdu.
Hamza sanki u dönüşü yaptı bu haftayorumları mı okuyor acaba bunlar İnstgramda "
Hamza tam bir sinsirella ama görüyorum ki ayağına dolanıyor sinsilikleri.Hamza, burcu safanuru de ekleyelim onların arasınasergen en son dokunulmazlık alıp potaya emreyı yollayınca gözümden düştü.. Ama finale kalan 3 kısı den bırı olur, oyle de kullandım oyumu
Valla ben de öyle çok canım çekti ya.Tantuni günü programı şikayet edecektim hamilesi var emziren anası var ayıptır yapılır mı bu diye ama neyse ki hormonlarımin iyi anına denk geldiler
Tantuni günü programı şikayet edecektim hamilesi var emziren anası var ayıptır yapılır mı bu diye ama neyse ki hormonlarımin iyi anına denk geldiler
Hamza in fan hesabından birine kendisine aşık sanıp kıza anlık at dıye mesajları ifşa oldu, onları gördünüz müKulağına bir şeyler fısıldamış olabilirler belkiyoksa yetenekli ama işte davanislari yeteneğinin önüne geçiyor.Hasani da yoldan çıkardılar daha ilk haftadan
Ya deil mi safanur konusunca ben bı bayılıyorumHamza tam bir sinsirella ama görüyorum ki ayağına dolanıyor sinsilikleri.Safanurda bilmiş bi konuşma tarzı en gıcık olduğum tip. Burcu bunlar arasında ki en yetenekli kişi ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?