Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Bildirim gelince şaşırdım açıkçası.Ben hiç izlemezdim annemler takip ederdi oradayken tv de açıkken dahi bakmazdım ama şuannn tam bir takipçisi oldum. Benim favorilerim Hasan, Sergen, İbrahim bence teknikte İyiler. Ayrıca o yarışmada Tunahan ve Safanurun işi ne hiç anlamadım ben çok daha iyi yemek yaparım. Fatma abla da yetersiz kalıyor bence yeni yetenekler gelmeli.Somer Şefede bayılıyorum bi insan ancak bu kadar sempatik olabilir.

Evet Türkiye'de kadın olmak başlı başına sıkıntı ama doğru yerleri bulup kendilerini geliştirebilirlerdi, sonuçta ülkede inşaatta çalışan kadın da var, kendine küçük bir kamyonet alıp mahalle mahalle balık satan kadın da var, sokakta ekmek parası kazanmaya çalışan kadın daha çok riski göze alıyor, kadınlar kadın işletmecileri bulup bulaşık yıkayarak başlayabilirlerdi, eğitimini alıp düzgün yerlerde staj yapan kadınlar da ilerletemedi mesleğini.

Örnek vereyim, kızımın bir arkadaşı gastronomi mezunu, kız arkadaşı da aynı şekilde, aynı yerde eğitim aldılar, aynı yerlerde staj gördüler, aynı yerlerde çalıştılar lakin çocuk kız arkadaşına göre daha tercih edilen bir aşçı oldu, Türkiye çalıştığı yer onu yurtdışındaki şubelerine gönderdi, kız arkadaşıysa buralarda mesleğini yapacak yer bulursa çalışıyor.

Reyting yapacak bir tarafıda yok ki yakında gider rada olsaydım ilk şutlayacağım kişi olurdu.
Hamza, burcu safanuru de ekleyelim onların arasına sergen en son dokunulmazlık alıp potaya emreyı yollayınca gözümden düştü.. Ama finale kalan 3 kısı den bırı olur, oyle de kullandım oyumu

Hamza sanki u dönüşü yaptı bu hafta yorumları mı okuyor acaba bunlar İnstgramda "

Kulağına bir şeyler fısıldamış olabilirler belki yoksa yetenekli ama işte davanislari yeteneğinin önüne geçiyor.Hasani da yoldan çıkardılar daha ilk haftadan

Hamza, burcu safanuru de ekleyelim onların arasına sergen en son dokunulmazlık alıp potaya emreyı yollayınca gözümden düştü.. Ama finale kalan 3 kısı den bırı olur, oyle de kullandım oyumu
Hamza tam bir sinsirella ama görüyorum ki ayağına dolanıyor sinsilikleri. Safanurda bilmiş bi konuşma tarzı en gıcık olduğum tip. Burcu bunlar arasında ki en yetenekli kişi ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler

Tantuni günü programı şikayet edecektim hamilesi var emziren anası var ayıptır yapılır mı bu diye ama neyse ki hormonlarımin iyi anına denk geldiler
Valla ben de öyle çok canım çekti ya.Hatta bu gebelikte tantuni ve şalgam 2 lisi aşerdiklerimden bizim Adana nın daha farklı olur ama ekmek olarak somun kullanılır mesela ciğer kullanılır, arasına soğan maydonoz domates ve ekşi en önemlisi de kimyon dur.

Tantuni günü programı şikayet edecektim hamilesi var emziren anası var ayıptır yapılır mı bu diye ama neyse ki hormonlarımin iyi anına denk geldiler

biz o sorunu yaşadık :)))

eşim tantuni dedi bende Kocaeli'de güzel yapan yer yok dedim kapadım konuyu birde yemeksepeti.com diye adres verdim. Bugün hala tantuni diyor

Kulağına bir şeyler fısıldamış olabilirler belki yoksa yetenekli ama işte davanislari yeteneğinin önüne geçiyor.Hasani da yoldan çıkardılar daha ilk haftadan
Hamza in fan hesabından birine kendisine aşık sanıp kıza anlık at dıye mesajları ifşa oldu, onları gördünüz mü yazık kız da ben size aşık deilim sadece sizi tutuyordum yazmıs

Ya deil mi safanur konusunca ben bı bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…