Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Hemşom ya

Tunahan hariç herkes kazanabilir
Elin çocuğuna niye sinir oldum, Ateş'i neden bu kadar sahiplendim bilmiyorum ama Tunahan 1. olursa şefler şefliği bıraksın, bu yarışmada daha önce hiç kadın yarışmacılar 1. oldu mu bilmiyorum ama bu sefer ki yarışmayı seyrettiğim kadarıyla değerlendirmem gerekirse, biz kadınlar hiç kusura bakmayalım, erkekler mutfakta daha iyi demek ki, yarışmadaki şefler bile erkek, şu ülkede bir tane bile kadın şef yok muydu o yarışmada şeflik yapacak?
Yapımcı ve kanalın cinsiyetçiliği mi yoksa erkekler daha mı iyi bu konuda?

Aynı şeyi bende düşündüm ablacım
Elim hızlıdır,güzel yemek yaparım.Ama çok teknik bilgim yok
Ondan böyle bir yarışmaya katılmayı hiç düşünmem
Erkekler her şartta her ortamda çalışıyor.Ondan daha çok bilgililer

Dün bizim bölümün masterchef yarışması başladıOndan ben çok izleyemedim
Çok şey kaçırdım galiba
Bir ara baklavaları gördüm.
Sizin hünerlerinizi görmek isteriz
Reklam yapayım

Ana yarışmacılarda ve yedeklerde kaç kadın var bilmiyorum, 1 tane mor saçlı bir kız vardı gördüğüm, 1 tane de çocuklarına yemek yapan kadın Fatma o'ydu galiba, elemelerde çoğunluk hep erkekler alındı kadınlar elendi, şeflerde erkek, mesela şef olarak Refika neden yok?

Somer kalabilir, İtalyan adam da ama Refika gerek diğerinin yerine:)

Burcu ve Dilara var.Onlar iyiler
Aynen Refika olabilirdi

Burcu ve Dilara var.Onlar iyiler
Aynen Refika olabilirdi
Yalnız ne acıdır ki Türkiye de şef deyince aklımıza kadın şef olarak gelen ilk ve tek isim Refika, erkek şefleri saymaya kalksak aklımıza daha çok isim gelir.
Biz kadınlar ya ismimizi duyurmayı bilmiyoruz veya erkekler mutfakta bizden daha iyiler, bence B şıkkı, benim işime geliyor da zaten neyyyse :)))

Bence bunun sebebi daha kabiliyetli oldukları için değilŞartlar ile alakalı
Sen hiç bulaşıkcılıktan başlayıp sonra şef olan bir bayan gördün mü?
Ne gözle bakılır
Onlar her yerde her şartta çalışıp kendilerini geliştiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…