Hemşom yaHiç izlemedim ve kimseyi de tanımıyorum.Kpss'yi alıp herşeyin önüne koydum.
İsmi ve soy ismi çok uyumlu geldiği için Fatma Polat, Mercimek çorbasını çok seven bir arkadaşımı çok sevdiğim için Hamza Mercimek ve Hasan Tahsin'i hatırlattığı için Tahsin Küçük olarak belirledim üç favorimi.
Üçü arka arkaya elenmese bari.Çok çalışan ve emek veren kazansın.
Elin çocuğuna niye sinir oldum, Ateş'i neden bu kadar sahiplendim bilmiyorum ama Tunahan 1. olursa şefler şefliği bıraksın, bu yarışmada daha önce hiç kadın yarışmacılar 1. oldu mu bilmiyorum ama bu sefer ki yarışmayı seyrettiğim kadarıyla değerlendirmem gerekirse, biz kadınlar hiç kusura bakmayalım, erkekler mutfakta daha iyi demek ki, yarışmadaki şefler bile erkek, şu ülkede bir tane bile kadın şef yok muydu o yarışmada şeflik yapacak?Tunahan hariç herkes kazanabilir
Aynı şeyi bende düşündüm ablacımElin çocuğuna niye sinir oldum, Ateş'i neden bu kadar sahiplendim bilmiyorum ama Tunahan 1. olursa şefler şefliği bıraksın, bu yarışmada daha önce hiç kadın yarışmacılar 1. oldu mu bilmiyorum ama bu sefer ki yarışmayı seyrettiğim kadarıyla değerlendirmem gerekirse, biz kadınlar hiç kusura bakmayalım, erkekler mutfakta daha iyi demek ki, yarışmadaki şefler bile erkek, şu ülkede bir tane bile kadın şef yok muydu o yarışmada şeflik yapacak?
Yapımcı ve kanalın cinsiyetçiliği mi yoksa erkekler daha mı iyi bu konuda?
Ana yarışmacılarda ve yedeklerde kaç kadın var bilmiyorum, 1 tane mor saçlı bir kız vardı gördüğüm, 1 tane de çocuklarına yemek yapan kadın Fatma o'ydu galiba, elemelerde çoğunluk hep erkekler alındı kadınlar elendi, şeflerde erkek, mesela şef olarak Refika neden yok?Aynı şeyi bende düşündüm ablacım
Elim hızlıdır,güzel yemek yaparım.Ama çok teknik bilgim yok
Ondan böyle bir yarışmaya katılmayı hiç düşünmem
Erkekler her şartta her ortamda çalışıyor.Ondan daha çok bilgililer
Burcu ve Dilara var.Onlar iyilerAna yarışmacılarda ve yedeklerde kaç kadın var bilmiyorum, 1 tane mor saçlı bir kız vardı gördüğüm, 1 tane de çocuklarına yemek yapan kadın Fatma o'ydu galiba, elemelerde çoğunluk hep erkekler alındı kadınlar elendi, şeflerde erkek, mesela şef olarak Refika neden yok?
Somer kalabilir, İtalyan adam da ama Refika gerek diğerinin yerine:)
BendeTunahan,Hamza ve Burcu'ya çok gıcığım
Yalnız ne acıdır ki Türkiye de şef deyince aklımıza kadın şef olarak gelen ilk ve tek isim Refika, erkek şefleri saymaya kalksak aklımıza daha çok isim gelir.Burcu ve Dilara var.Onlar iyiler
Aynen Refika olabilirdi
Bence bunun sebebi daha kabiliyetli oldukları için değilYalnız ne acıdır ki Türkiye de şef deyince aklımıza kadın şef olarak gelen ilk ve tek isim Refika, erkek şefleri saymaya kalksak aklımıza daha çok isim gelir.
Biz kadınlar ya ismimizi duyurmayı bilmiyoruz veya erkekler mutfakta bizden daha iyiler, bence B şıkkı, benim işime geliyor da zaten neyyyse :)))
Hamza sanki u dönüşü yaptı bu haftaBurcu Hamza Hasan Görkem mahşerin 4 atlısı neyse ki biri gitti ya bu kadar mı itici olurlar .Gittikleri takımı kurutuyorlar bakalım bugün kazanabilecekler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?